Σοκ : Μητέρα έκαψε  με καυτό νερό τη 19 μηνών κ0ρη της -Την άφησε να σφαδάζει από τους πόνους

Σοκ : Μητέρα έκαψε με καυτό νερό το 19 μηνών παιδί της

Η μικρή άφησε την τελευταία της πνοή όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για μια 26 άχρονη εξαρτημένη από την κοκαΐνη  που έκαψε την κòρη της  19 μηνών και την άφησε αβοήθητη να σφαδάζει από τους πόνους ενώ έκανε προσπάθειες να καλύψει τα ίχνη της για αρκετή ώρα.

Η άτυχη Gracie Crowder άφησε την τελευταία της πνοή  όταν έφτασε στο νοσοκομείο  στις 6 Μαρτίου με εγκαύματα στο 65% του σώματός της.

Η Katie Crowder μητέρα της μικρής διώκεται από κατηγορίες για τον φόνο του παιδιού της. Καθάρισε λοιπόν το σπίτι της και άφησε  το παιδί αβοήθητο ενώ λίγο αργότερα το πήγε στους γονείς της   που ζούσαν λίγο παρακάτω στον ίδιο δρόμο.

Στο Νότιγχαμ όπου και έγινε το δικαστήριο ειπώθηκε από  τους  γονείς της Paul και Karen Crowder  πως η κòρη τους ήταν αναστατωμένη και φώναζε Είναι νεκρή, είναι νεκρή.

Δείτε επίσης : Βατόπουλος : Προτείνει lockdown τύπου Κίνας

Το παιδί πέθανε αργότερα από ανακοπή καρδίας και σύμφωνα με την  εισαγγελέα Sally Howes  , η μητέρα της 26χρονης γύρισε και της είπε: «Τι στο καλό πήγες και έκανες;». «Δεν ξέρω, έτσι τη βρήκα», είπε η Katie.

Οι ένορκοι άκουσαν αργότερα ότι η 26χρονη μητέρα δήλωσε στην αστυνομία πως καθάρισε το σπίτι επειδή το κουτάβι τους λέρωσε τον χώρο. Οσο εκείνη μάζευε,  βρήκε την κόρη της στο πάτωμα του μπάνιου, δίπλα σε έναν κουβά.

Η  εισαγγελέας την κατηγόρησε για τον φόνο του παιδιού της , που πέθανε μια ώρα αργότερα και αναρωτήθηκε: Γιατί τόση καθυστέρηση για να ζητήσει βοήθεια; Τα συμπεράσματα δικά σας!

Σοκ : Μητέρα έκαψε με καυτό νερό τη 19 μηνών κ0ρη της -Την άφησε να σφαδάζει από τους πόνους Σοκ : Μητέρα έκαψε με καυτό νερό τη 19 μηνών κ0ρη της -Την άφησε να σφαδάζει από τους πόνους Σοκ : Μητέρα έκαψε με καυτό νερό τη 19 μηνών κ0ρη της -Την άφησε να σφαδάζει από τους πόνους

Σοκ : Μητέρα έκαψε με καυτό νερό τη 19 μηνών κ0ρη της -Την άφησε να σφαδάζει από τους πόνους

Close