Περιμένω το πρώτο μου παιδί αλλά είναι αγoρι ενώ εγώ ήθελα κoριτσι

Περιμένω το πρώτο μου παιδί αλλά είναι αγoρι ενώ εγώ ήθελα κòριτσι. Η σημερινή ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρουμε και την μοιράστηκε μαζί μας μία αναγνώστρια, που περιμένει το πρώτο της παιδί. Αν ρωτήσεις τους γονείς που περιμένουν παιδί, τι προτιμούν από τα δύο φύλλα, θα σου πουν ότι δεν τους νοιάζει. “Γερό να ‘ναι..” που λέει και ο λαός.

Φαίνεται όμως πως μερικοί άνθρωποι δεν το σκέφτονται έτσι. Η αναγνώστρια που αποφάσισε να μοιραστεί την σημερινή της ιστορία μαζί μας έκανε πολύ καλά. Γιατί ελπίζουμε τα δικά σας σχόλια, να την βοηθήσουν να ξεχωρίσει τα σημαντικά και τα ασήμαντα σε αυτή την ζωή.

Δείτε ακόμα  Νομίζω ότι η νύφη μου έχει εραστή – Πώς να το πω στον γιo μου;

Διαβάστε λοιπόν με προσοχή την ιστορία της. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ευγένειά σας στα σχόλια, γιατί μπορεί οι ιστορίες να είναι ανώνυμες, όμως γράφονται από ανθρώπους με αισθήματα. Διαβάστε παρακάτω λοιπόν: 

Είμαι παντρεμένη 5 χρόνια και πριν λίγους μήνες έμαθα ότι θα φέρω στον κόσμο το πρώτο μου παιδί. Φυσικά η χαρά μας δεν είχε λόγια να περιγραφτεί και αμέσως ξεκινήσαμε να κοιτάμε μωρουδιάκα! Η αλήθεια είναι πως από μικρή ήθελα να γίνω μανούλα και είχα ανέκαθεν μία αδυναμία στα κòρίτσια.

Πιστεύω με βάση αυτά που έχω δει από άλλες φίλες μου και συγγενείς ότι τα κòρίτσια είναι πιο διαχειρίσιμα από τα αγòρια. Δεν είναι τόσο άτακτα και φυσικά είναι πιο γλυκά. Ακόμη και τα κòριτσίστικα ρουχαλάκια είναι πιο χαριτωμένα από τα αγòρίστικα.

Με φανταζόμουν να έχω τρεις κòρες που θα τους φτιάχνω τα μαλλιά με χαριτωμένα κοτσιδάκια, θα τα ντύνω με φρου φρου και τούλια σε κάθε ευκαιρία και όλες οι μαμάδες θα ζήλευαν το στυλ των παιδιών μου! Θα ήταν πάντα καθαρά και περιποιημένα και όταν μεγάλωναν λίγο θα λέγαμε για τα ερwτικά μας.

Θα βάφαμε η μία τα νύχια της άλλης, θα πηγαίναμε μαζί για ψώνια, θα μου γνώριζε το αγòρι της κι εγώ θα προσπαθούσα να είμαι μοντέρνα αλλά να την προστατεύω παράλληλα. Τα είχα ονειρευτεί όλα με τόση λεπτομέρεια από μικρή ηλικία που μπήκα μέσα στο όνειρό μου και από ένα σημείο και μετά το είχα δεδομένο ότι θα γίνει έτσι.

Τόσο δεδομένο, που όταν μάθαμε ότι είμαι έγκυος εγώ κοιτούσα αποκλειστικά κòριτσίστικα ρουχαλάκια και κούνιες και παιχνίδια ακόμη κι αν ο άντρας μου, μου έλεγε ότι βιάζομαι και καλύτερα να κοιτάμε για αρχή unis3x χρώματα και σχέδια. Ήμουν πεπεισμένη ότι θα είναι κòρίτσι.

Και επειδή οι παλιές μου είχαν μάθει ότι η μητέρα πάντα έχει ένστικτο για το φύλλο του παιδιού, πίστευα ότι αυτό το ένστικτο μου κραύγαζε το φύλλο του παιδιού μου και δεν άκουγα κουβέντα. Μέχρι που πριν λίγες μέρες πήγαμε για τον υπέρηχο και ο γιατρός μας ανακοίνωσε ότι είμαι έγκυος σε αγoρι.

Χρειάστηκε να τον ρωτήσω αρκετές φορές αν είναι σίγουρος. Μήπως δεν είδε κάτι καλά. Μήπως ο υπέρηχος δεν είναι τόσο έγκυρος. Μου είπε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ο υπέρηχος δείχνει άλλα και στο τέλος κάνει λάθος, όμως στην προκειμένη περίπτωση η στάση του παιδιού δείχνει ξεκάθαρα το φύλλο του.

Ο άντρας μου χάρηκε πολύ αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Είναι δυνατόν να είμαι έγκυος σε αγòρι; Σίγουρα είναι παιδί μου και θα το αγαπάω, αλλά δεν σας κρύβω ότι η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη. Άλλα όνειρα είχα εγώ για τα παιδιά μου.

Τώρα θα έχω έναν γιo που θα μου βγάζει την πίστη ειδικά στην εφηβεία επειδή έτσι είναι τα αγorια. Θα μιλάει για μπάλα με τον πατέρα του, θα μιλάει για τα προσωπικά του με τον πατέρα του κι εμένα θα με έχουν μόνο για να μαγειρεύω και να πλένω.

Πάνε τα χαριτωμένα ρουχαλάκια. Πάνε τα χαριτωμένα κοτσιδάκια, πάνε όλα. Φυσικά ο άντρας μου έγινε έξαλλος όταν μοιράστηκα αυτές τις απόψεις μαζί του. Μου είπε ότι ποτέ δεν θα με είχαν μόνο να πλένω και να μαγειρεύω και στην τελική θα έπρεπε να χαίρομαι που το παιδί μας μέχρι τώρα είναι τόσο υγιή.

Και ότι το φύλλο δεν παίζει ρόλο. Άλλα πράγματα παίζουν. Φώναζε και τσακωθήκαμε πολύ εκείνο το βράδυ. Δεν μου έκανε καλό όλο αυτό. Δεν έχω ανάγκη έναν άνθρωπο να φωνάζει αυτή την στιγμή. Θέλω έναν άνθρωπο να με καταλάβει και ίσως να με καθησυχάσει.

Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά από εκείνη την μέρα και δεν θέλω να συνεχίσω να είμαι έτσι. Φοβάμαι μην κάνω κακό και στο παιδί άθελά μου εξαιτίας της ψυχολογίας μου, αλλά δεν το ελέγχω. Θέλω να μου πείτε τις δικές σας εμπειρίες όσες έχετε αγòρια για να με ηρεμήσετε.

Photo cover via: gr.depositphotos.com

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close