Τραγωδία στη Μεσσηνία: Ανασύρθηκε νεκρό 6χρονο παιδί από πισίνα

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Ανασύρθηκε νεκρό 6χρονο παιδί από πισίνα

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Παιδί έξι ετών ανασύρθηκε νεκρό από πισίνα ενοικιαζόμενων δωματίων στη Μεσσηνία. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Τη ζωή του έχασε ένα εξάχρονο παιδί που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε πισίνα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, όπου είχε βρεθεί με τη μητέρα του, νωρίς σήμερα το απόγευμα στη Γιάλοβα του Δήμου Πύλου -Νέστορος, στη Μεσσηνία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΡΤ, το παιδί βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του, 32 ετών, η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια σε διώροφη κατοικία της περιοχής. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο μικρός φέρεται να ξέφυγε της προσοχής της, ενώ εκείνη εκτελούσε εργασίες καθαριότητας στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Λίγη ώρα αργότερα, η μητέρα αντιλήφθηκε ότι το παιδί βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ διασώστες κατέβαλαν προσπάθειες ανάνηψης, εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ, προκειμένου να το επαναφέρουν. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου παρά τις προσπάθειες γιατρών και διασωστών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του περίπου στις 4:30 το απόγευμα. Η μητέρα του παιδιού βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη ψυχική κατάσταση.

Viral άρθρα