Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου:Έκανα μήνυση στους γονείς και στον ξάδερφό μου, ζητώντας ηθική αποκατάσταση

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», ήταν το βράδυ της Τέταρτης η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου!

Δείτε επίσης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Αργιανίδη : «Λίγους μήνες πριν το Survivor διαγνώστηκα με καρκίνο»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για τη μήνυση που έχει καταθέσει εις βάρος των γονιών της, προκειμένου να δικαιωθεί και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψη της, ενώ έκανε λόγω για μια «πατριαρχική οικογένεια».

«Έκανα μήνυση στους γονείς και στον ξάδερφό μου, ζητώντας ηθική αποκατάσταση και δημόσια συγγνώμη. Το γεγονός ότι οι μηνύσεις έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή στο ακροατήριο, σημαίνει ότι είναι πολύ βάσιμες. Με δύο ένορκες καταθέσεις ότι κάποιος δεν είναι καλά, μπορεί να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο. Μάλιστα, η μία από τις δύο καταθέσεις που έγιναν εις βάρος μου, ήταν από έναν ξάδερφό μου από την Πάτρα, ο οποίος είχε να με δει τουλάχιστον 7 χρόνια. Οι γονείς μου κατέθεσαν ψευδώς ότι έχω ιστορικό ψυχιατρικής νόσου και γι΄αυτό διώκονται για ψευδορκία», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός περιγράφοντας τι ακριβώς έχει συμβεί με τους συγγενείς της και έχουν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια.

Δείτε επίσης:Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει ανοικτά για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν παρακάτω…

Πηγή: gossip-tv.gr
Close