Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Παντρεύονται και αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους!

Το νέο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της showbiz Λασκαράκη – Σουλτάτος τελικά παντρεύονται!! Η Βάσω Λασκαράκη θα ξανανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και είναι πολύ χαρούμενη γιαυτό! Η αναγγελία του γάμου τους ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από την Espresso.

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλέβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μελεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτη», αναφέρει η γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού, η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Εστία» ..

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Παντρεύονται και αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους!

Δείτε επίσης ΣΟΚ – Σύντροφος, πεθερά και κουνιάδα ξυλοκοπούσαν, κλείδωναν και εξέδιδαν 25χρονη

Η Βάσω και ο Λευτέρης γνωρίστηκαν πριν από δυόμισι χρόνια στην Κρήτη, στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς. Τότε η ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η συναναστροφή τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο. Ωστόσο, η μοίρα φαίνεται πώς είχε ήδη αρχίσει να κάνει σχέδια γι’ αυτούς. Έναν χρόνο μετά βρέθηκαν εκ νέου, πάλι με παρέα, κι εκείνος μεσολάβησε σε έναν γνωστό του προκειμένου να την εξυπηρετήσει για ν’ αγοράσει ένα αυτοκίνητο που ήθελε. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους…

Mε πληροφορίες από το tlife.gr

Close