Βιασμός Θεσσαλονίκη : Κύκλωμα μαστροπών πίσω από τον βιασμό λένε οι αποκαλύψεις Διαλυνά

Βιασμός Θεσσαλονίκη : Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της Γεωργάς – Κύκλωμα μαστροπών πίσω από τον βιασμό λένε οι αποκαλύψεις Διαλυνά.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα καταθέσει στις Αρχές, στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και τα οποία αφορούν εκμετάλλευση γυναικών από κυκλώματα μαστροπείας, είπε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος συμμετέχει επικουρικά στην υπεράσπιση της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

Βιασμός Θεσσαλονίκη : Κύκλωμα μαστροπών πίσω από τον βιασμό λένε οι αποκαλύψεις Διαλυνά

Ο δικηγόρος προανήγγειλε ηχηρές αποκαλύψεις για εμπλοκή και κραταιών προσώπων σε τέτοιου είδους κυκλώματα εκμετάλλευσης γυναικών, μέσω και πριβέ πάρτι με υψηλές αμοιβές, τα οποία όπως είπε θα καταθέσει στην Εισαγγελία.

Δείτε επίσης : Tραγωδία : Βρέθηκαν δυο αδερφές νεκρές στο σπίτι τους

«Το κύκλωμα εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα, δεν μπορώ να σας πω πολλές λεπτομέρειες, αλλά οι πληροφορίες είναι συγκλονιστικές, ως προς τα πρόσωπα, μερικά εκ των οποίων είναι υπεράνω υποψίας» είπε ο κ. Διαλυνάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ονόματα, πρόσωπα και τρόπος λειτουργίας (σ.σ. σχετικά με τον τρόπο που ψάρευαν τα κορίτσια) αναμένεται να βγουν τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον κ. Διαλυνά.

Ερωτηθείς για το ονόματα υπεράνω υποψίας ο κ. Διαλυνάς αναφέρθηκε κυρίως στα επαγγέλματα που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι.

Δείτε επίσης : Σοκ : Ελέγχεται και για δεύτερο βιασμό ανήλικης στο κατηχητικό ο 37 χρονος ιερέας

Βιασμός Θεσσαλονίκη : Κύκλωμα μαστροπών πίσω από τον βιασμό λένε οι αποκαλύψεις Διαλυνά

Μάλιστα, επεσήμανε με νόημα σύμφωνα με το tovima.gr ότι κοινωνοί των στοιχείων του θα γίνουν απευθείας ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Προϊστάμενους του Εφετείου, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν ενδείξεις για συγκάλυψη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close