Βίλια: Παραλίγο τραγωδία με το Ιλιούσιν πάνω από τη φωτιά  – Βίντεο

Παραλίγο τραγωδία με ρωσικό υπερμεταγωγικό Ιλιούσιν

Μια συνταρακτική αποκάλυψη έκανε το Mega, σύμφωνα με το οποίο αποφεύχθηκε αεροπορική τραγωδία ακριβώς πάνω από τις φλόγες στα Βίλια.

Το ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όπως και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, αναφέρουν ότι παραλίγο να συμβεί αεροπορική τραγωδία στο μέτωπο της πυρκαγιάς στα Βίλια.

Συγκεκριμένα, όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο, όλα συνέβησαν όταν το συντονιστικό ελικόπτερο της πυροσβεστικής σύμφωνα με τοthetoc.gr   έδωσε οδηγίες προς όλα τα εναέρια μέσα να απομακρυνθούν για να επιχειρήσει στην περιοχή το ρωσικό υπερμεταγωγικό Ιλιούσιν.

Δείτε επίσης : Φωτιά στα Βίλια  Λίτσα Γιαγκούση : Είμαι 300 μέτρα από τη φωτιά

“Δεν έχω καμία ενημέρωση και προς όλα τα εναέρια μέσα μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Επαναλαμβάνω μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο, είναι ανασφαλές, κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή” ανέφερε ο αξιωματικός από το συντονιστικό ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Λυπάμαι που το λέω αλλά μόλις προσγειωνόμαστε θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Το Ιλιούσιν χωρίς να ενημερώσει κανέναν διασταύρωσε περίπου στα 200 πόδια από εμάς” πρόσθεσε.

“Παρακαλώ πολύ ενημερώστε να μην ξαναέρθει κανένα Ιλιούσιν στην περιοχή”, κατέληξε.

Δείτε επίσης : Η κραυγή μίας μικρής Αφγανής: «Δεν μετράμε επειδή γεννηθήκαμε στο Αφγανιστάν, θα πεθάνουμε αργά αργά»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close