Φωτιά στα Βίλια – Λίτσα Γιαγκούση : Είμαι 300 μέτρα από τη φωτιά»

Στιγμές αγωνίας για την τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση 

Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε  μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” . Η  τραγουδίστρια έχει μετακομίσει μόνιμα στα Βίλια και έζησε σεκταριστικές στιγμές αφού  η φωτιά έφτασε μια ανάσα από το σπίτι της.

«Είμαστε όλοι καλά! Είμαι πολύ κοντά στις εστίες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αναζωπύρωση και είμαι στα 300 μέτρα. Για την περιοχή μας μέχρι στιγμής δεν έχουμε μήνυμα εκκένωσης. Χθες ήρθε η αστυνομία και μας είπε να εκκενώσουμε προληπτικά. Ετοιμαστήκαμε, έβαλα πέντε πράγματα σε μια βαλίτσα και σε περίπτωση που υπήρχε ανάγκη θα φεύγαμε», είπε  η Λίτσα Γιαγκούση.

Δείτε επίσης : Γιατί χώρισαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης;

Και  πρόσθεσε «Πριν μια ώρα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά τώρα βλέπω αναζωπυρώσεις και ανησυχώ γιατί δεν έχουμε αυτή τη στιγμή εναέρια βοήθεια. Έχουμε δηλαδή, αλλά περνάνε αραιά, δεν είναι αυτό που ήταν πριν δύο ώρες».

 Υπάρχει μεγάλη αναζωπύρωση αυτή τη στιγμή. Μαύρος καπνός στα 300 μέτρα. Και όχι σε ένα σημείο, αλλά σε δυο-τρία. Ευτυχώς που φυσάει λίγο. Δε το πιστεύω αυτό που συμβαίνει, πονάει η ψυχή μου. Είναι τραγικό, εύχομαι να πάνε όλα καλά», είπε ολοκληρώνοντας  η Λίτσα Γιαγκούση.

Close