Βοιωτία-62χρονη-

Βοιωτία: Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο η 62χρονη – Της γύρισε το χέρι και της πέταξε το μικρόφωνο – Βίντεο

Σε έξαλλη κατάσταση η 62χρονη από την Βοιωτία που έθαψε την μητέρα της στον κήπο, επιτέθηκε σε δημοσιογράφο. Της γύρισε το χέρι και της πέταξε το μικρόφωνο με το απόσπασμα να σοκάρει.

Σε έξαλλη κατάσταση η 62χρονη από την Βοιωτία που έθαψε τη μητέρα της στον κήπο και προσποιούνταν ότι είναι ζωντανή, για να συνεχίσει να λαμβάνει την σύνταξή της, επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του STAR από την εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα. Πιο συγκεκριμένα, της πέταξε κάτω το μικρόφωνο αφού πρώτα της γύρισε το χέρι με το απόσπασμα να σοκάρει.

Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο η 62χρονη από τη Βοιωτία

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τηλεοπτικό απόσπασμα από την εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα, της Ζήνας Κουτσελίνη, όταν η 62χρονη από την Βοιωτία, που κατηγορείται ότι έθαψε τη μητέρα της στον κήπο για να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή της, γύρισε το χέρι στη δημοσιογράφο από το STAR και της πέταξε το μικρόφωνο κάτω.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής της ζήτησε να μιλήσει στη κάμερα, η κατηγορούμενη έπιασε το χέρι της και το γύρισε ενώ στη συνέχεια, πέταξε το μικρόφωνο στο έδαφος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 62χρονη φορούσε μάσκα και κουκούλα και φώναζε στη δημοσιογράφο ενώ στη συνέχει αποχώρησε και μπήκε στο σπίτι της. «Στο στόμα μου αυτό δεν θα το ξαναβάλεις, άκουσες; Ρώτησέ με ότι θες από απόσταση. Με εμποδίζετε να βγω από το αυτοκίνητο», ακούγεται να λέει επίσης.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

News: