Βόλος-41χρονος-κακοποιουσε-10χρονη

Βόλος: 41χρονος πατέρας καkoποιούσε και ασeλγούσε στη 10χρονη κόρη του. Ο άντρας αναζητείται για να φυλακιστεί.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του 41χρονου πατέρα  από τον Βόλο που καkοποιούσε και ασeλγούσε τη 10χρονη κόρη του. Ο άνδρας έχει εξαφανιστεί, ενώ η οικογένεια έχασε κάθε επαφή μαζί του. Διαβάστε παρακάτω: 

Μία αποτρόπαια πράξη 41χρονου αναβίωσε τη Δευτέρα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, καθώς ο άνδρας καταδικάστηκε για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και συγκεκριμένα με την ανήλικη κόρη του.

Βόλος-41χρονος-κακοποιουσε-10χρονη

Δείτε ακόμη Αυτοκτονία 14χρονου: «Ξεσκονίζεται» το κινητό του 14χρονου

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, έχει καταδικαστεί ήδη για την ίδια πράξη σε βαθμό κακουργήματος σε κάθειρξη εννέα ετών και αν συλληφθεί, θα φυλακιστεί.

Ο κατηγορούμενος που είναι 41 ετών, ήταν απών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου (ερήμην) και στη δίκη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, εξετάστηκε μόνο η 34χρονη μητέρα του κοριτσιού, που κατέθεσε ότι ο άνδρας τέλεσε τις πράξεις σε δύο διαφορετικές περιόδους, τον Αύγουστο του 2018 -κάτι που η ίδια έμαθε από τον ανήλικο γιο της- και που επιβεβαίωσε και το κ@ρίτσι -που το 2018 ήταν 10 ετών.

Από τότε το ζευγάρι έχει χωρίσει και ο άνδρας έχει εξαφανιστεί, ενώ η οικογένεια έχασε κάθε επαφή μαζί του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ethnos.

Βόλος-41χρονος-κακοποιουσε-10χρονη

Δείτε ακόμη Πύργος: Εντοπίστηκε ο Θύμιος Μπουγάς

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση σε κάθειρξη εννέα ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αλλά δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο στις 16 Φεβρουαρίου 2022, με αποτέλεσμα να είναι ανυποστήρικτη, οπότε ισχύει η πρωτόδικη απόφαση των εννέα ετών.

Βόλος-41χρονος-κακοποιουσε-10χρονη

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ρούλα είχε εμμονή με τον Μάνο λέει ο πατέρας του Μάνου

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, χωρίς αναστολή και έφεση, οπότε εάν βγει ένταλμα και συλληφθεί θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει τις ποινές του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close