Υπόθεση 44χρονου καθηγητή: Το σχολείο γνώριζε τη σχέση τους- Είχε δηλώσει ερωτευμένος με το παιδί

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η υπόθεση του 44χρονου καθηγητή από την Ηλιούπολη, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με μία 14χρονη μαθήτριά του.

Η μητέρα της νεαρής μαθήτριας, τους είδε τυχαία σε κρυφό ραντεβού και κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος έχει οικογένεια και δύο παιδιά.

‘Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες τη σχέση τους γνώριζε όλο το σχολείο, και οι καθηγητές είχαν αντιληφθεί κάποιες ύποπτες κινήσεις χωρίς όμως να μιλήσουν. Ο ίδιος δήλωσε ερωτευμένος με τη μαθήτρια, ενώ τη σχέση τους πρόδωσαν κοινές φωτογραφίες στο κινητό του παιδιού.

Δείτε επίσης Ανάκληση βρεφικών ειδών: Κίνδυνος ασφυξίας, τραυματισμού & θανάτου

Κοινό μυστικό η σχέση τους στο σχολείο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit.gr, κοινό μυστικό μεταξύ της μαθητικής κοινότητας του Γυμνασίου στην Ηλιούπολη, αποτελούσε εδώ και καιρό η σχέση της 14χρονης μαθήτριας με τον σάτυρο καθηγητή Φυσικής.

Η ιδιαίτερη προσοχή που έδειχνε με την στάση του ο 44χρονος καθηγητής προς την μαθήτρια, καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής περιόδου, είχε απασχολήσει αρκετές φορές μαθητές και καθηγητές, χωρίς ωστόσο να μπορούν να προσδιορίσουν το μέγεθος της σχέσης τους, αν και πολλοί φαίνεται πως υποψιάζονταν.

Μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες παιδιών που λένε πως είχαν δει αρκετές φορές τον διευθυντή του σχολείου να έχει προσωπικές συνομιλίες με τον καθηγητή, αλλά και συγκεκριμένη καθηγήτρια να καταβάλει προσπάθειες να προσεγγίσει όσο μπορούσε την μαθήτρια, προκειμένου να την εμπιστευτεί με σκοπό να της αποσπάσει λεπτομέρειες.

Ο τρόπος που πλησίασε τη μαθήτρια

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο καθηγητής φαίνεται πως σε πρώτη φάση εκμεταλλεύτηκε μια άσχημη οικογενειακή στιγμή, που βίωνε στο σπίτι της η μαθήτρια και που είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί άμεσα η συμπεριφορά της.

Σταδιακά και με την τακτική προσέγγισης που χρησιμοποίησε το κορίτσι άρχισε να τον εμπιστεύεται και να του εκμυστηρεύεται τα όσο συνέβαιναν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δυο τους να αναπτύξουν μια “μυστική” σχέση μέσα στο σχολικό κτίριο, όπου αρχικά κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει το παραμικρό.

Ο 44χρονος εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη μαθήτρια την έπεισε πως μόνο εκείνος μπορεί να την βοηθήσει, γι’ αυτό και εκείνη σταδιακά άρχισε να δένεται ολοένα και περισσότερο μαζί του, χωρίς να καταλάβει τις πραγματικές του ορέξεις.

Όσο το κορίτσι τον εμπιστευόταν και του έλεγε τα όσα συνέβαιναν στην οικογενειακή της εστία, τόσο εκείνος προσπαθούσε να την χαλαρώνει και να της εκφράζει τα πιεστικά επικίνδυνα συναισθήματα του.

Προκειμένου μάλιστα να την έχει από κοντά και να την ελέγχει οι δυο τους βρισκόντουσαν σε ραντεβού και εκτός σχολείου, μέχρι την στιγμή που τους είδε η μητέρα της και κατάλαβε πως πίσω απ’ όλη αυτή την συμπεριφορά, κάτι κακό και επικίνδυνο κρύβεται για την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού της.

Δείτε επίσης Ηλιούπολη: Συνελήφθη 44χρονος καθηγητής που είχε σχέση με 14χρονη μαθήτριά του

Υπόθεση 44χρονου καθηγητή: “Είμαι ερωτευμένος με την μικρή”

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο 44χρονος χωρίς ντροπή φέρεται να είχε πει σε φίλο του ότι «είμαι πολύ ερωτευμένος με την μικρή».

Παράλληλα, οι Αρχές ερευνούν αν υπάρχουν και άλλα περιστατικά του καθηγητή στο κοινωνικό του περίγυρο και ειδικότερα γύρω από το σχολείο.

Ο 44χρονος προσήχθη χθες, Τρίτη (07/07), στις Αρχές και μετά από πολλές ώρες ανάκρισης, τελικά ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή την Πέμπτη.

Close