3 τρόποι για να αξιοποιήσετε τα σκισμένα σας καλσόν

3 τρόποι για να αξιοποιήσετε τα σκισμένα σας καλσόν

Στο συρτάρι μου έχω τουλάχιστον 3-4 σκισμένα καλσόν που είτε από αμέλεια δεν τα έχω πετάξει ακόμα, είτε λέω στα κρύα θα τα φορέσω κάτω από το τζιν μου για να με κρατούν ζεστή. Βέβαια η αλήθεια είναι πως στην πραγματικότητα απλά κάθονται στο συρτάρι.
Και επειδή ξέρω πως και εσείς έχετε αρκετά σκισμένα καλσόν στο συρτάρι σας, βρήκα 3 τρόπους για να τα αξιοποιήσετε!

1) Θήκες για το πλυντήριο Είναι γνωστό πως δεν είναι καλό να τοποθετούμε εσώρουχα και κάλτσες ελεύθερα στο πλυντήριο καθώς μπορεί να γίνουν ατυχήματα. Για το λόγο αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλσόν και να βάλετε μέσα σε αυτό κάλτσες ή εσώρουχα. Έτσι, δε πρόκειται με τίποτα να τα χάσετε και να μένετε συνεχώς με μονές κάλτσες.

2) Ιδανικό για ξεσκόνισμα Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να διώξετε τη σκόνη από τα έπιπλά σας είναι να φορέσετε το σκισμένο καλσόν σας σαν γάντι. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ξεφορτώνεστε τη σκόνη ακόμα και μερικά λεπτά πριν έρθουν οι καλεσμένοι σας.

3)Αντικαταστήστε με αυτό το βαμβάκι Αν σας έχει τελειώσει το βαμβάκι και παρόλα αυτά θέλετε να ξεβάψετε τα νύχια σας, κόψτε ένα κομμάτι από το καλσόν σας και αντικαταστήστε με αυτό το βαμβάκι. Θα ξεβάψετε τα νύχια σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

via

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΣΑΣ

Close