5 κόλπά που μπορείς να κάνεις με το αποσμητικό σου

Το αποσμητικό δεν είναι μόνο για τις μασχάλες!Παρακάτω θα δείτε πέντε χρήσεις που σίγουρα δε ξέρατε!

1. Για να μην ιδρώνουν οι πατούσες
Το βράδυ πριν κοιμηθείς, τρίψε το αποσμητικό στις πατούσες σου. Γενικά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όλες τις περιοχές του σώματός σου που ιδρώνουν – κάτω από το στήθος, πίσω από τα γόνατα, ακόμα και στις παλάμες σου.

Δες εδώ πως θα φτιάξεις μόνη σου φυσικό αποσμητικό

2. Για τις φουσκάλες στα πόδια
Φοβάσαι ότι θα σε χτυπήσουν τα καινούρια σου sneakers; Πριν τα φορέσεις, βάλε λίγο αποσμητικό στις πτέρνες σου. Λειτουργεί σαν ασπίδα κατά της τριβής και των ερεθισμών.

3. Για το σύγκαμα ανάμεσα στα πόδια
Όσες υποφέρουν από ερεθισμούς και κοκκινίλες στο εσωτερικό των ποδιών, λόγω τριβής (και κυρίως το καλοκαίρι) θα μας ευχαριστούν για αυτό το τρικ: Απλά τρίψτε λίγο αποσμητικό στην περιοχή και… αντίο κοκκινίλες και ερεθισμοί!

4. Για τσιμπήματα από έντομα
Τα περισσότερα αποσμητικά περιέχουν αργίλιο, που είναι το ιδανικό για την άμεση ανακούφιση από τον πόνο και την ενόχληση που προκαλούν τα τσιμπήματα των εντόμων.

5. Για να ξεβάψεις το μανό
Απλά ρίξε λίγο αποσμητικό σε μορφή σπρέι σε ένα βαμβάκι και τρίψε με αυτό τα νύχια σου. Μπορείς επίσης να το ψεκάσεις κατευθείαν πάνω στο μανό. Πρέπει βέβαια να το τρίψεις αμέσως γιατί γενικά τα αποσμητικά στεγνώνουν πολύ γρήγορα.

Close