Απομακρύνετε την αρνητικη ενέργα από το σπίτι σας και ανασάνετε ελεύθερα με αυτό το καταπληκτικό κόλπο

Το σπίτι σας πρέπει να είναι το μέρος όπου μπορείτε να αισθάνεστε ασφάλεια, οτι είστε προστατευμένοι και να έχετε ηρεμία. Ωστόσο, όταν το σπίτι σας είναι γεμάτο με αρνητική ενέργεια, τότε αυτό θα έχει πραγματικό αντίκτυπο στο συναισθηματικό σας κόσμο και την υγεία σας.

Δείτε ακόμη: Πως θα διώξετε μακρυά την αρνητική ενεργεία!

Την αρνητική ενέργεια δεν μπορείτε να την δείτε με γυμνό μάτι, αλλά η στεναχώρια που νιώθετε μπορεί να γίνει αισθητή ως ενέργεια στο σπίτι σας. Αυτή η αρνητική ενέργεια επηρεάζει σίγουρα την εσωτερική σας συναισθηματική κατάσταση.

Δείτε ακόμη: Κάνε κάποιον χαρούμενο σήμερα – 14 απλοί και ευχάριστοι τρόποι για να το πετύχεις

Ένας τρόπος για να καθαρίσετε το σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο απο την αρνητική ενέργεια είναι με τη χρήση αιθέριων ελαίων. Έχουν έντονο άρωμα το οποίο μπορεί να αφαιρέσει την αρνητική ενέργεια.

Αυτή η αρνητική ενέργεια επηρεάζει σίγουρα την εσωτερική σας συναισθηματική κατάσταση.

Για να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τύπους αιθέριων ελαίων, όπως λεμόνι, πορτοκάλι, λεβάντα, φασκόμηλο, μέντα και τριαντάφυλλο.

Τώρα γεμίστε ένα μπουκάλι με νερό πηγής. Αν δεν έχετε νερό πηγής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλό νερό.

Δείτε ακόμη: 10 λάθη που κάνουμε και το σπίτι μας φαίνεται πιο άσχημο

Στη συνέχεια, προσθέστε 15 έως 30 σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σας. Ψεκάστε το διάλυμα αυτό στο σπίτι σας, ειδικά στις γωνίες, γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες.

Κάντε το αυτό μία φορά την εβδομάδα ή όποτε νιώθετε την ανάγκη. Η αρνητική ενέργεια θα εξαφανιστεί από το σπίτι σας και εσείς θα μπορείτε να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή μέσα σε αυτό.

Πηγή: yourstylishlife.com
Close