ΔΕΗ-γιατί-δεν-έχετε-δει-ακόμη-αυξημένο-λογαριασμό-

ΔΕΗ: Γιατί δεν έχεις πάρει ακόμη φουσκωμένο λογαριασμό; Μεγάλη προσοχή. Μπορεί να μην έχεις πάρει ακόμη φουσκωμένο λογαριασμό ρεύματος, αλλά πολλοί την έχουν πατήσει έτσι.

Σάλος έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες με τους αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος, αφού τα ποσά που ζητούνται να πληρώσουν οι καταναλωτές είναι κάτι παραπάνω από υπέρογκα. Υπάρχουν όμως και πολλοί που λένε με μία κάποια ανακούφιση “α εμένα ακόμη δεν έχει γίνει κάποια αύξηση”.

Μπορεί αυτό να σας κάνει να χαίρεστε, όμως φαίνεται πως πολλοί την έχουν πατήσει έτσι. Σήμερα λοιπόν θα δούμε γιατί ακόμη δεν έχετε δει τον λογαριασμό της ΔΕΗ να φουσκώνει και γιατί αυτό πρέπει να σας κάνει να δείξετε μεγάλη προσοχή. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Πώς θα δω πότε περνάω ΚΤΕΟ;

Είναι το θέμα που απασχολεί την πλειονότητα των Ελλήνων. Οι αυξήσεις στο ρεύμα αφενός έχουν φέρει στα όρια τους, τους καταναλωτές, αφετέρου δοκιμάζουν τις αντοχές της κυβέρνησης η οποία βλέπει το δημοσκοπικό προβάδισμα της να εξανεμίζεται ακριβώς γι’ αυτό το λόγο.

ΔΕΗ-γιατί-δεν-έχετε-δει-ακόμη-αυξημένο-λογαριασμό-

Υπάρχουν και κάποιοι όμως που δεν έχουν δει ακόμα φουσκωμένο λογαριασμό. Όχι, δεν είναι οι τυχεροί της υπόθεσης, αλλά οι πιο άτυχοι ίσως καθώς σίγουρα δεν θα έχουν πάρει εκκαθαριστικό λογαριασμό ακόμα.

Η έκδοση εκκαθαριστικού μπορεί να καθυστερήσει έως και 8 μήνες, ειδικά αν ο αρμόδιος υπάλληλος την ημερομηνία που έπρεπε να κάνει την καταμέτρηση δεν είχε πρόσβση στα ρολόγια με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Τι σημαίνει αυτό;

Δείτε ακόμα Κλιματιστικό: Αυτό είναι το κόλπο για να μην καταναλώνουμε πολύ ρεύμα – Εξηγεί ψυκτικός

ΔΕΗ-γιατί-δεν-έχετε-δει-ακόμη-αυξημένο-λογαριασμό-

Ότι η έκδοση του εκκαθαριστικού θα γίνει πιο μετά όταν και θα αποτυπωθεί όλη η επιβάρυνση από τη ρήτρα αναπροσαρμογής. Όπερ εστί ένα τρομακτικό ποσό που θα είναι πολύ δύσκολο να το πληρώσει ο καταναλωτής.

ΔΕΗ-γιατί-δεν-έχετε-δει-ακόμη-αυξημένο-λογαριασμό-

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Πηγή: instanews.gr
Close