Κοιμηθείτε σαν πουλάκια χωρίς κλιματισμό την περίοδο καύσωνα

Κοιμηθείτε σαν πουλάκια χωρίς κλιματισμό την περίοδο καύσωνα. Κόλπα για να κοιμηθείτε σαν πουλάκια χωρίς κλιματισμό την περίοδο καύσωνα.

Διανύουμε άλλη μία περίοδο καύσωνα και η αλήθεια είναι πως με την αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος το να ανάβουμε κλιματιστικό ή ανεμιστήρα θεωρείται είδος πολυτελείας. Μπορείτε όμως να κοιμάστε σαν πουλάκια και χωρίς κλιματισμό. Πώς;

Δείτε ακόμα 10 πράγματα που κάνουμε όλοι στην καθημερινότητα αλλά πρέπει να σταματήσουμε

Φαίνεται πως ειδικοί προτείνουν την καταλληλότερη στάση ύπνου για να μπορείτε να κοιμάστε δροσερά και σαν πουλάκια χωρίς να καίτε κλιματιστικό ή ανεμιστήρα. Κάτι που φυσικά θα μας σώσει κι εμάς και τις…τσέπες μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Κοιμηθείτε σαν πουλάκια χωρίς κλιματισμό την περίοδο καύσωνα

Φαίνεται λοιπόν πως για αρχή πρέπει να απορρίψουμε μία στάση ύπνου που σύμφωνα με τον James Leinhardt, μας κάνει να ζεσταινόμαστε περισσότερη και αυτή η στάση είναι μπρούμυτα. Ο James Leinhardt, είναι ιδιοκτήτης εταιρίας στρωμάτων οπότε μάλλον το έχει…ψάξει περισσότερο.

πως-να-κοιμηθείτε καλά-χωρίς-κλιματισμό-στον-καύσωνα-

Photo via: bovary.gr

Σύμφωνα με τον ίδιο η ιδανική στάση ύπνου είναι στο πλάι αλλά όχι η εμβρυακή. Θέλουμε τα πόδια να κάνουν μία χαλαρή γωνία και με λίγο σεντόνι ανάμεσα τους. Να θυμάστε ότι όσο πιο ξεκούραστη είναι η στάση σας τόσο καλύτερος είναι και ο ύπνος σας ενώ βοηθάει ακόμη και την καρδιά να λειτουργεί καλύτερα κατά την διάρκεια του ύπνου.

Δείτε ακόμα Φτιάξτε diy παγίδα για μύγες

πως-να-κοιμηθείτε καλά-χωρίς-κλιματισμό-στον-καύσωνα-

Photo via: onmed.gr

Μία ακόμη καλή στάση είναι να κοιμάστε ανάσκελα. Βέβαια όποια στάση κι αν επιλέξουμε κατά την διάρκεια του καύσωνα πρέπει να κοιμόμαστε όσο το δυνατόν πιο άνετα και να καταβάλλουμε όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια για να βολευτούμε. Έτσι δροσερά σεντόνια, δροσερό και άνετο μαξιλάρι αλλά και μία σωστή στάση σώματος θα σας σώσουν!

πως-να-κοιμηθείτε καλά-χωρίς-κλιματισμό-στον-καύσωνα-

Photo via: onmed.gr

Δείτε το παρακάτω βίντεο για επιπλέον συμβουλές:

Δείτε και αυτό:

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close