Με αυτό τον τρόπο θα διαγράψετε εντελώς το ονομά σας από το Ίντερνετ

Αν έχετε σελίδες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σκεφτείτε όλες τις πληροφορίες που μοιράζεστε. Τα γενέθλιά σας, την πόλη σας, που πηγαίνατε σχολείο, που εργάζεστε. Πιθανόν να έχετε μοιραστεί φωτογραφίες με εσάς αλλά και με φίλους σας. Και σίγουρα, θα υπάρχουν και μερικές φωτογραφίες που όλο και κάποιος φίλος σας θα σας έχει επισημάνει. Αν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα, θα δείτε οτι ακόμη και κάποιος που δεν σας έχει συναντήσει ποτέ θα μπορούσε να μάθει σχεδόν τα πάντα για σας μέσα από την σελίδα σας.

Επίσης, θα μπορούσατε να εξετάσετε το ενδεχόμενο οτι αν μοιράζεστε  πάρα πολλά με τους άλλους ή έχετε ανοιχτεί αρκετά,  αυτό μπορεί να είχε σαν αποτέλεσμα μια διάρρηξη ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο.

Διαγράψτε τον εαυτό σας από το διαδίκτυο

Με αυτό τον τρόπο θα διαγράψετε εντελώς το ονομά σας από το Ίντερνετ

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε τον εαυτό σας από το διαδίκτυο

1.) Διαγράψτε τον λογαριασμό σας

Οι περισσότερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν τη διαγραφή του λογαριασμού σας.Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία από το διαδίκτυο είναι να διαγράψετε τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Μετά την απενεργοποίηση των λογαριασμών σας, το όνομά σας, οι φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες που μοιράζεστε θα διαγραφούν. Τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα, επίσης, σας δίνουν την ευκαιρία να επαναφέρετε το λογαριασμό σας μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, μόνο σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη.

Δείτε ακόμη: «Κλαίει» όλο το ίντερνετ: Πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν μπόμπιρα ο οποίος το… καταδιασκεδάζει

2. Εάν δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας …

Αν εχετε λογαριασμό σε κάποια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που δεν θα σας επιτρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, τότε γίνετε δημιουργικοί αντ ‘αυτού. Διαγράψτε τις φωτογραφίες σας, αλλάξτε το όνομά σας και όλα τα άλλα προσωπικά σας στοιχεία . Αν ο λογαριασμός πρέπει να μείνει ενεργοποιημένος, βεβαιωθείτε ότι δεν θα έχει καμία σχέση με εσάς!

Δείτε ακόμη: Ο τεράστιος σκύλος βλέπει για πρώτη φορά την ιδιοκτήτριά του αγκαλιά με ένα μικρό κουτάβι. Η αντίδρασή του έχει ρίξει το Ίντερνετ!

Αν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα, θα δείτε οτι ακόμη και κάποιος που δεν σας έχει συναντήσει ποτέ θα μπορούσε να μάθει σχεδόν τα πάντα για σας μέσα από την σελίδα σας.

3. Καθαρίστε τα εισερχόμενά σας

Πόσα e-mails παίρνετε κάθε μέρα από τις εταιρείες ρούχων, τις ιστοσελίδες ή τα καταστήματα λιανικής πώλησης; Ξοδέψτε λίγο χρόνο, καθίσετε στον υπολογιστή σας και διαγραφείτε από αυτές . Στο κάτω μέρος των περισσότερων διαφημιστικών e-mails, θα δείτε ένα μικροσκοπικό κουμπί «unsubscribe». Κλίκαρέ το! Σταματήστε αυτά τα junk e-mails μια για πάντα.

Με αυτό τον τρόπο θα διαγράψετε εντελώς το ονομά σας από το Ίντερνετ

4. ) Αφαιρέστε τον εαυτό σας από τις μηχανές αναζήτησης

Έχετε πληκτρολογήσει ποτέ το όνομά σας στο Google για να δείτε τι θα εμφανιστεί; Εάν τα αποτελέσματα της αναζήτησης παρέχουν πληροφορίες σχετικά με εσάς, υπάρχει ένας τρόπος που μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό. Η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική ανάλογα με το τι θέλετε να καταργήσετε και από πού. Μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Δείτε ακόμη: Καλοστημένη απάτη η ανάρτηση στο ίντερνετ για το παιδί με καρκίνο

5.)  Γράψτε στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Ορισμένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο έχουν προγραμματιστεί ειδικά για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις ενέργειες σας σε απευθείας σύνδεση. Οι ιστοσελίδες αυτές περιλαμβάνουν το Spokeo , το PeopleFinder και το Intelius . Αν θέλετε να διαγράψετε αυτές τις πληροφορίες για τα καλά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών τους.

Δείτε το βίντεο για να δείτε πόσο δημόσια είναι τα προσωπικά σας στοιχεία όταν τα μοιράζεστε στο διαδίκτυο:

Πηγή: davidwolfe.com
Close