Πως οι Ινδές διατηρούνται όμορφες μετά 60_

Θα μοιραστούμε μαζί σας τα μυστικά ομορφιάς των Ινδών γυναικών που καταφέρνουν να παραμένουν όμορφες και μετά τα 60 τους.

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι οι Ινδές γυναίκες καταφέρνουν και παραμένουν όμορφες και φρέσκες ακόμη και μετά τα 60 τους. Ενώ στην Ελλάδα οι γυναίκες άνω των 50 σε πολλές περιπτώσεις έχουν σπασμένη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα οι Ινδές γυναίκες ακόμη και σε αυτή την ηλικία είναι φρέσκες και όμορφες.

Όχι δεν είναι μόνο με το μακιγιάζ . Σίγουρα αν μία γυναίκα ξέρει να βάφεται καταφέρνει να αφαιρεί πολλά χρόνια από την εξωτερική της εμφάνιση και να δείχνει πιο υγιής και όμορφη. Οι Ινδές γυναίκες καταφέρνουν να έχουν λαμπερή επιδερμίδα, μαλλιά δόντια, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ, ακόμη κι αν δεν είναι πια 20 και 30 χρονών.

Δείτε ακόμα 15 μυστικά ομορφιάς που θα κάνουν το δέρμα σου να λάμπει χωρίς μακιγιάζ

Αυτή η φυσική ομορφιά δεν πηγάζει από την φυλή τους ούτε από τα καλά τους γονίδια αναγκαστικά. Έχουν μερικά μυστικά ομορφιάς που σε μερικές περιπτώσεις βασίζονται ακόμη και σε ολόκληρες φιλοσοφίες. Ποια είναι αυτά; Διαβάστε παρακάτω: 

Το ινδικό φαγητό τις βοηθάει να παραμένουν νέες

Τα μπαχαρικά, που επικρατούν στην ινδική κουζίνα, έχουν πολλά ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία μας, συμπεριλαμβανομένων των αντιγηραντικών ιδιοτήτων. Πιο συγκεκριμένα, οι πιπεριές τσίλι μπορεί να μειώσουν τις αλλαγές που συμβαίνουν στα κύτταρα του δέρματος με την πάροδο του χρόνου, ενώ το τζίντζερ μπορεί να αποτρέψει το γήρας.

τα_μυστικά ομορφιάς_που_κάνουν_τις_Ινδές_να_δείχνουν_όμορφες_και_μετά_την_νιότη_τους_

Ορισμένα φυσικά συστατικά βοηθούν στην ενίσχυση της επιδερμίδας τους.

Στα καλλυντικά περιποίησής τους υπάρχει ένα βασικό συστατικό που λέγεται κουρκούμη. Αυτό το συστατικό έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθάει την επιδερμίδα να δείχνει λαμπερή και νέα. Επίσης, είναι σε θέση να καταπολεμήσει ουλές στην επιδερμίδα.

τα_μυστικά ομορφιάς_που_κάνουν_τις_Ινδές_να_δείχνουν_όμορφες_και_μετά_την_νιότη_τους_

Πιστεύουν ότι η ομορφιά ξεκινά από μέσα.

Το άγχος μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη διαδικασία γήρανσης του ατόμου. Όχι μόνο θέτει σε κίνδυνο το σώμα μας εσωτερικά, αλλά αφήνει σημάδια στα πρόσωπά μας με τη μορφή ρυτίδων. Ένας τρόπος αντιμετώπισης του άγχους είναι ο διαλογισμός.

Η Ινδία είναι μια από τις παλαιότερες χώρες που ασκούν διαλογισμό, ο οποία μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να καταπολεμήσουν το άγχος και, ως αποτέλεσμα, να διατηρήσουν τη νιότη τους.

τα_μυστικά ομορφιάς_που_κάνουν_τις_Ινδές_να_δείχνουν_όμορφες_και_μετά_την_νιότη_τους_

Χρησιμοποιούν πολλά βιολογικά προϊόντα μαλλιών.

Η λίπανση των μαλλιών ή το μασάζ λαδιού στα μαλλιά, είναι μια παραδοσιακή πρακτική για τις γυναίκες στην Ινδία που ξεκινά συνήθως όταν τα κòρίτσια είναι πολύ μικρά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά λάδια, όπως καρύδας, σουσαμιού ή καστορέλαιο.

Δείτε ακόμα 4 μυστικά ομορφιάς από τις Σουηδέζες, ξέρουν καλύτερα -Για τέλειο πρόσωπο

Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς περιέχει ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Η Amla, ένα ινδικό φραγκοστάφυλο, χρησιμοποιείται επίσης με την πεποίθηση ότι αντιμετωπίζει την τριχόπτωση.

τα_μυστικά ομορφιάς_που_κάνουν_τις_Ινδές_να_δείχνουν_όμορφες_και_μετά_την_νιότη_τους_

All photos via brightside.me

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close