Βρήκαμε 20 απίστευτες συμβουλές για το ανθρώπινο σώμα που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Βρήκαμε 20 απίστευτες συμβουλές για το ανθρώπινο σώμα που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα! Οι άνθρωποι, έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν πολλά από τα προβλήματά τους, με την βοήθεια της επιστήμης. Παρόλα αυτά, μέχρι η ιατρική να εξελιχθεί αρκετά, οι παλιοί είχαν εφεύρει πολλά μαντζούνια, που μέχρι και σήμερα για ανεξήγητους λόγους, έχουν φοβερή αποτελεσματικότητα.

Στην ανάγκη τους να επιβιώσουν και να κάνουν την ζωή τους πιο εύκολη, οι άνθρωποι, κατάφεραν να “ξεκλειδώσουν” σε μερικά σημεία το ανθρώπινο σώμα. Έτσι, είχαν βρει λύση στο τι να κάνεις στον ενοχλητικό πονόλαιμο, τι μπορείς να κάνεις όταν έχεις πονόδοντο κοκ.

Αποφασίσαμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε όλα αυτά τα…έξυπνα κόλπα, που μπορούν να μας βγάλουν από την δύσκολη θέση, σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Διαβάστε παρακάτω και ετοιμαστείτε να μείνετε με το στόμα ανοιχτό: 

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς το βράδυ: Σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται πως αν ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου πολύ γρήγορα για ένα λεπτό, θα σε πάρει ακόμη πιο γρήγορα ο ύπνος!

Θέλετε να ουρήσετε επειγόντως, αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη τουαλέτα; Ξεκινήστε να σκέφτεστε το σεx! Μπορεί να σας φαίνεται αστείο, όμως κάτι τέτοιο θα απασχολήσει την σκέψη σας αρκετά και θα νιώσετε γρήγορα καλύτερα!

Βρήκαμε 20 απίστευτες συμβουλές για το ανθρώπινο σώμα που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Αν θέλετε να αποτρέψετε την εμφάνιση ακμής, τότε πρέπει λίγο πριν τελειώσετε το μπάνιο σας, να γυρίζετε το νερό στο κρύο. Το κρύο νερό, εμποδίζει την εισχώρηση βακτηρίων στο δέρμα!

Αν θέλετε να θυμάστε την ομιλία ή το μάθημα σας καλύτερα, μπορείτε να το διαβάσετε λίγο πριν κοιμηθείτε. Αν κάνετε αυτό, τότε την επόμενη μέρα, θα έχετε αποστηθίσει καλύτερα τις νέες πληροφορίες.

Αξίζει να ξέρετε ότι το δεξί αυτί αντιλαμβάνεται καλύτερα την ομιλία και γενικότερα τις λέξεις, ενώ το αριστερό αυτί, αντιλαμβάνεται καλύτερα την μουσική και τους υπόλοιπους ήχους. Αν θέλετε να ακούσετε με μεγαλύτερη προσοχή κάποιον λοιπόν, ξέρετε με ποιο αυτί θα πρέπει να τον ακούτε!

Βρήκαμε 20 απίστευτες συμβουλές για το ανθρώπινο σώμα που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Αν έχετε ξαπλώσει και νιώθετε ζαλισμένοι, βάλτε το ένα πόδι σας στο έδαφος. Αυτό θα βοηθήσει τον εγκέφαλό σας να επαναπροσδιορίσει την θέση σας. Επίσης, αν δεν μπορείτε να σταματήσετε να γελάτε, τσιμπήστε τον εαυτό σας.

Σε περίπτωση ημικρανίας, μπορείτε να βάλετε τα χέρια σας σε παγωμένο νερό. Το καλοκαίρι αν κάποιο κουνούπι σας τσίμπησε και η φαγούρα είναι ενοχλητική, δοκιμάστε να βάλετε στο σημείο, λίγο αποσμητικό!

Αν νυστάζετε αλλά δεν θέλετε να κοιμηθείτε, προσπαθήστε να κρατήσετε την αναπνοή σας για όσο περισσότερο μπορείτε και στη συνέχεια απελευθερώστε τον αέρα! Αν είστε στεναχωρημένος με κάτι, θα σας ανακουφίσει ιδιαίτερα αν γράψετε τα συναισθήματά σας σε ένα χαρτί.

Βρήκαμε 20 απίστευτες συμβουλές για το ανθρώπινο σώμα που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Αν σας γαργαλάει ο λαιμός σας, μπορείτε να ξύσετε το αυτί σας! Αν έχετε μπουκωμένη μύτη, κρατήστε ένα κρεμμύδι κοντά στο κρεβάτι σας το βράδυ. Μπορεί να μυρίζει, αλλά θα σας ανακουφίσει! Αν έχετε πονόλαιμο μπορείτε να φάτε…ζαχαρωτά!

Αν έχετε πονόδοντο, τρίψτε λίγο πάγο ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη σας. Αυτό θα ανακουφίσει τον πόνο στο μισό. Επίσης, μπορείτε να βάλετε λίγο ούζο στη περιοχή. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ! Πιέστε την γλώσσα σας στην οροφή του στόματός σας, αν έχει παγώσει ο εγκέφαλό σας.

Βρήκαμε 20 απίστευτες συμβουλές για το ανθρώπινο σώμα που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Πιέστε την γλώσσας σας δυνατά πίσω από τα δόντια σας, για να αποτρέψετε ένα φτέρνισμα, σε περίπτωση που έχετε αλλεργίες και έχετε βαρεθεί να φτερνίζεστε! Έχετε ταχυπαλμίες; Φυσήξτε στον αντίχειρά σας για να μειώσετε τους παλμούς.

Αν πνίγεστε, πιέστε τον αντίχειρα στον καρπό σας τραβήξτε δυνατά. Τέλος, μπορείτε να κρατήσετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα, χωρίς να τα ανοιγοκλείσετε, για να  αποτρέψετε το κλάμα.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

 

Close