Αυτή η νύχτα μένει –  Άννα Μάσχα : Το παιδι και ο γάμος που δεν έγινε ποτέ

Η Άννα Μάσχα απο το Αυτή η νύχτα μένει παραχώρησε  συνέντευξη στην Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Η ηθοποιός  μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την περιστασιακή σχέση με την τηλεόραση.

Να τα αποκαλυπτήρια…

“H σχέση μου με την τηλεόραση γενικά είναι περιστασιακή. Έχω κάνει πράγματα, δεν έχω πει όχι αλλά δεν είναι και ότι η τηλεόραση με κατέκλυζε με προτάσεις και γω έλεγα όχι. Απλά ήρθε η ώρα μιας και πιστεύω πάρα πολύ στο σωστό timing.

Πρόσφατα είχα κάνει ξανά τηλεόραση με το Καρτ Ποστάλ. Άλλη μια φορά στη ζωή μου είχα πολλές προτάσεις όταν είχα κάνει στο σινεμά το Ριζότο. Μία μάλιστα ήταν πολύ δελεαστική αλλά τότε, δυστυχώς ή ευτυχώς, ήμουν πάρα πολύ αφοσιωμένη στο θέατρο.

Αυτή η νύχτα μένει – Άννα Μάσχα : Το παιδι και ο γάμος που δεν έγινε ποτέ

Δείτε επίσης : Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 19, 20, 21

Ήταν για την σειρά «Υπέροχα πλάσματα» και μετά στεναχωρήθηκα που είπα όχι γιατί ήμουν φανατική της σειράς” παραδέχθηκε, αρχικά, η Άννα Μάσχα. “Στο θέατρο δεν είναι καλές οι αμοιβές. Μερικές φορές θεωρώ ότι είναι οριακά αξιοπρεπείς”.

“Το παιδί μου είναι 13 χρονών, το αγóρι μου και δεν έχω παντρευτεί. Είμαι όμως με τον ίδιο άνθρωπο 23 χρόνια και δεν σκεφτήκαμε ποτέ να παντρευτούμε ή να κάνουμε κάποιο σύμφωνο συμβίωσης, από τεμπελιά περισσότερο παρά από οτιδήποτε άλλο.

Την ουσία του γάμου την βιώνω, που είναι η συντροφικότητα και η καθημερινότητα” είπε η Άννα Μάσχα στην εκπομπή της  Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Δείτε επίσης : Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής συλλαμβάνεται καταρρέει και αναλαμβάνει η Διαμάντω

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close