Χιονισμένα- χριστουγεννιάτικα- δέντρα-: 28- ιδέες-

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: 28 ιδέες. Τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι τα χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα. Συγκεντρώσαμε για εσάς 28 ιδέες για να κάνετε το Χριστουγεννιάτικο σας δέντρο να φαίνεται χιονισμένο.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων. Τα περισσότερα σπίτια στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα στην Ελλάδα. Ακόμη και στις πλατείες των πόλεων και των χωριών υπάρχουν στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Έτσι θέλουμε να έχουμε ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το στολίζουμε με χρωματιστές και μοντέρνες Χριστουγεννιάτικες μπάλες, με όμορφες γιρλάντες, δίνουμε έμφαση στην κορυφή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και στην βάση του και φυσικά προσθέτουμε φωτεινά λαμπιόνια.

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στα παράθυρα: 35 ιδέες

Εκτός από αυτά, μπορούμε όμως να κάνουμε και κάτι άλλο για να κάνουμε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα ακόμη πιο όμορφα. Συγκεκριμένα, μπορούμε να τα κάνουμε να δείχνουν χιονισμένα. Πως; Με βαμβάκι, με λευκό σπρέι ή να επιλέξουμε εξαρχής ένα λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στο σημερινό άρθρο επιλέξαμε για εσάς 28 ιδέες για να κάνετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να μοιάζει χιονισμένο αλλά εκτός αυτού να το αναδείξετε κιόλας. Πως μπορείτε να συνδυάσετε το χιόνι με τις χριστουγεννιάτικες μπάλες και τις γιρλάντες; Διαβάστε παρακάτω: 

Χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα: Λευκό σπρέι στα κλαδιά με χρυσές και λευκές Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Αν έχετε ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο σε πράσινο χρώμα μπορείτε να το κάνετε να δείξει χιονισμένο. Στα μαγαζιά με τα εποχιακά είδη υπάρχουν λευκά σπρέι ακριβώς γι’ αυτήν την ανάγκη. Μπορείτε λοιπόν να ψεκάσετε στα σημεία που επιθυμείτε το δέντρο σας με το λευκό σπρέι.

Μπορείτε να το αναδείξετε με λευκές και χρυσές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Το χρυσό δημιουργεί μία μοναδική αντίθεση με λευκό και οι λευκές Χριστουγεννιάτικες μπάλες θα κάνουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να μοιάζει ακόμη πιο λευκό.

Χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα: 28 ιδέες

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: Χρυσά στολίδια και κίτρινα φωτάκια led

Φυσικά μπορείτε να παίξετε με το χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, τοποθετώντας του χρυσά χριστουγεννιάτικα στολίδια, όπως χρυσά αλεξανδρινά λουλούδια, χρυσές γιρλάντες και άλλα. Τα κίτρινα φωτάκια led θα κάνουν το δέντρο σας να μοιάζει ακόμη πιο όμορφο κάνοντας να φαίνεται σαν έχει μικρές φλόγες πάνω του.

χιονισμένο-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-με-χρυσά-χριστουγεννιάτικα στολίδια-

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: Λευκά Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Μπορείτε να βάλετε στο χιονισμένο σας χριστουγεννιάτικο δέντρο αποκλειστικά λευκά στολίδια. Λευκές χριστουγεννιάτικες μπάλες, λευκές χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και άλλα λευκά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Με αυτόν τον τρόπο το δέντρο σας θα μοιάζει περισσότερο χιονισμένο.

χιονισμένο-χριστουγεννιάτικο δέντρο-με-λευκά-χριστουγεννιάτικα-στολίδια-

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: Κόκκινες Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Φυσικά μπορείτε να παίξετε και με άλλα χρώματα εκτός από το λευκό και το χρυσό. Μπορείτε να βάλετε κόκκινες χριστουγεννιάτικες μπάλες στο χιονισμένο σας Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Θα τονίσετε το λευκό του χρώμα και το κόκκινο θα δημιουργήσει άκρως Χριστουγεννιάτικες αντιθέσεις.

λευκές γιρλάντες-για-χιόνι-στο-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: 29 ιδέες με φρούτα

ιδέες-για-χιονισμένα-χριστουγεννιάτικα δέντρα-

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: Βαμβάκι για χιόνι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Φυσικά το λευκό σπρέι έχει ένα μειονέκτημα. Δεν φεύγει εύκολα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα χρειαστεί αν του χρόνου δεν θέλετε άλλο το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να μοιάζει χιονισμένο, να το πλύνετε. Σε αντίθεση με το βαμβάκι που αφαιρείται πανεύκολα και κάνει το δέντρο να μοιάζει ακόμη πιο χιονισμένο.

Το βαμβάκι μοιάζει πολύ με το στρωμένο χιόνι στα κλαδιά των δέντρων έξω. Με χρυσές γιρλάντες και χρυσά φωτάκια led το αποτέλεσμα θα είναι απλά καθηλωτικό.

βαμβάκι-για-χιόνι-στο-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-με-χρυσά-χριστουγεννιάτικα-στολίδια- ιδέες-για-χιονισμένα-χριστουγεννιάτικα-δέντρα-

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: Παίξτε με τα χρώματα του λευκού και του κόκκινου

Το λευκό και το κόκκινο είναι το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων σαν χρώματα. Γι’ αυτόν τον λόγο ο γνωστός Άγιος Βασίλης της γνωστής εταιρίας αναψυκτικών (ξέρετε εσείς) επέλεξε να έχει αυτά τα χρώματα στην στολή του. Έτσι μπορείτε να κάνετε το δέντρο σας να έχει αγιοβασιλιάτικα χρώματα όπως το παρακάτω.

χιονισμένο-χριστουγεννιάτικο δέντρο-με-κόκκινα-χριστουγεννιάτικα-στολίδια-

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: Λευκές γιρλάντες για χιόνι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Επίσης μπορείτε να βάλετε πλούσιες λευκές γιρλάντες στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με αυτόν τον τρόπο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να μοιάζει με χιονισμένο χωρίς να χρειαστεί να χαλάσετε βαμβάκι ή να αγοράσετε σπρέι.

λευκές-χριστουγεννιάτικες γιρλάντες-με-λευκά-χριστουγεννιάτικα-στολίδια- χιονισμένο-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-με-χρυσά-στολίδια-ιδέες-

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: Όσο πιο πολύ βαμβάκι τόσο το καλύτερο

Το βαμβάκι από την φύση του, μοιάζει με χιόνι. Αν θέλουμε όμως το δέντρο μας να μοιάζει πραγματικά χιονισμένο και το αποτέλεσμα να είναι απλά καθηλωτικό δεν πρέπει να τσιγκουνευτούμε τις ποσότητες του βαμβακιού. Όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία όσο περισσότερο βαμβάκι, τόσο το καλύτερο.

ιδέες-για-να-κάνετε-το-χριστουγεννάτικο-δέντρο-να-μοιάζει-χιονισμένο- ιδέες-για-να-κάνετε-το-χριστουγεννάτικο-δέντρο-να-μοιάζει-χιονισμένο- ιδέες-για-να-κάνετε-το-χριστουγεννάτικο-δέντρο-να-μοιάζει-χιονισμένο-

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: Μην φοβηθείτε να βάλετε χρωματιστές Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Τα περισσότερα σπίτια στην Ελλάδα διαθέτουν χριστουγεννιάτικες μπάλες σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Έτσι είναι η ελληνική παράδοση. Δεν χρειάζεται λοιπόν να αγοράσετε καινούριες Χριστουγεννιάτικες μπάλες για να είναι το χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο όμορφο. Βάλτε αυτές που ήδη έχετε όλα αυτά τα χρόνια και το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο!

ιδέες-για-να-κάνετε-το-χριστουγεννάτικο-δέντρο-να-μοιάζει-χιονισμένο-

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: Φυσικά υλικά για στολίδια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι ένα άκρως ρεαλιστικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο ακόμη κι αν είναι συνθετικό, αφού μοιάζει με τα χιονισμένα δέντρα των βουνών. Αν λοιπόν θέλετε φέτος μπορείτε να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με φυσικά υλικά. Κουκουνάρια, κλαδιά δέντρων και άλλα.

χιονισμένο-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-με-κουκουνάρια- ιδέες-για-χιονισμένα-χριστουγεννιάτικα-δέντρα-

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: Μίνιμαλ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο δέντρο

Το χιόνι σε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι υπεραρκετό για να δείξει ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο και εντυπωσιακό. Μπορείτε λοιπόν εκτός από βαμβάκι να μην βάλετε άλλα πράγματα πέρα από λίγα διακριτικά Χριστουγεννιάτικα στολίδια και μερικά φωτάκια led σε ψυχρά και κίτρινα χρώματα.

μίνιμαλ-χιονισμένο-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: Βάλτε βαμβάκι και στην βάση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Για ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα μπορείτε να βάλετε πλούσια ποσότητα βαμβακιού και στην βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας. Με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο καθηλωτικό ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα έχετε δύο σε ένα. Στολισμό Χριστουγεννιάτικο δέντρου και στολισμό βάσης.

χριστουγεννιάτικο-δέντρο-με-βαμβάκι-και-κόκκινες-χριστουγεννιάτικες μπάλες- λευκό-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-με-κίτρινα-φώτα led- χριστουγεννιάτικα-δέντρα-ιδέες-Χριστούγεννα 2021-

Δείτε ακόμα 39 ιδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

χριστουγεννιάτικα-δέντρα-ιδέες-Χριστούγεννα 2021- χριστουγεννιάτικα-δέντρα-ιδέες-Χριστούγεννα 2021-

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: Χρησιμοποιήστε καρό γιρλάντες

Μπορείτε να συνδυάσετε τον μοντέρνο τρόπο στολισμού με τον παραδοσιακό κάνοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να μοιάζει χιονισμένο και αναδεικνύοντας το αποτέλεσμα με παραδοσιακές καρό γιρλάντες. Τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν!

χιονισμένο-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-με-καρό-γιρλάντες-

Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα: Μπορείτε να βάλετε μοβ Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Φυσικά το μοβ είναι η τάση των φετινών Χριστουγέννων. Έτσι μπορείτε να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας αποκλειστικά με μοβ χριστουγεννιάτικες μπάλες και άλλα στολίδια και να δημιουργήσετε την τέλεια αντίθεση με τα λευκά κλαδιά του.

μοβ-χριστουγεννιάτικα-στολίδια-στο-χριστουγεννιάτικο-δέντρο- ιδέες-για-χιονισμένα-χριστουγεννιάτικα-δέντρα- ιδέες-για-χιονισμένα-χριστουγεννιάτικα-δέντρα- ιδέες-για-χιονισμένα-χριστουγεννιάτικα-δέντρα-

Δείτε ακόμα Χριστούγεννα 2021: Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά

ιδέες-για-χιονισμένα-χριστουγεννιάτικα-δέντρα-

All photos via: Pinterest

Δείτε εδώ τα πάντα για τη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με ένα κλικ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close