Άκρως Οικογενειακόν: Θυμάσαι την Ντίνα; - Η συμμαθήτρια του Ερμή και της Αφροδίτης έγινε αγνώριστη!

Και ποιος δεν θυμάται την περιβόητη Ντίνα από το Άκρως Οικογενειακόν; Την γοητευτική κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά, με την οποία είχε έρwτα ο Ερμής!

Συμμαθήτρια των διδύμων, είχε κάνει αρκετές εμφανίσεις στη σειρά και πάντα μας άφηνε άφωνους με την ομορφιά της και τη γλυκύτητα της. Πως εξελίχθηκε όμως αυτή η νέα κοπέλα στο πέρασμα των χρόνων, και πως είναι σήμερα 15 χρόνια μετά;

Η Αίγλη Κοντονίκου έχει πλέον προσθέσει το επίθετο «Χαρίση» στο όνομά της, έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και απέχει τηλεοπτικά αρκετά χρόνια.

Όσο για την εμφάνισή της; Μπορεί να άλλαξε πολύ, παραμένει όμως πολύ όμορφη. Θα την αναγνώριζες;

Άκρως Οικογενειακόν: Θυμάσαι την Ντίνα; - Η συμμαθήτρια του Ερμή και της Αφροδίτης έγινε αγνώριστη! Άκρως Οικογενειακόν: Θυμάσαι την Ντίνα; - Η συμμαθήτρια του Ερμή και της Αφροδίτης έγινε αγνώριστη! Άκρως Οικογενειακόν: Θυμάσαι την Ντίνα; - Η συμμαθήτρια του Ερμή και της Αφροδίτης έγινε αγνώριστη! Άκρως Οικογενειακόν: Θυμάσαι την Ντίνα; - Η συμμαθήτρια του Ερμή και της Αφροδίτης έγινε αγνώριστη! Άκρως Οικογενειακόν: Θυμάσαι την Ντίνα; - Η συμμαθήτρια του Ερμή και της Αφροδίτης έγινε αγνώριστη! Άκρως Οικογενειακόν: Θυμάσαι την Ντίνα; - Η συμμαθήτρια του Ερμή και της Αφροδίτης έγινε αγνώριστη!

Πηγή: menshouse.gr
Close