Αλέξης Κούγιας: Όσα ανέφερε στην εκπομπή T-live για τον Θέμη Αδαμαντίδη

Αλέξης Κούγιας: Όσα ανέφερε στην εκπομπή T-live για τον Θέμη Αδαμαντίδη. 

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου για διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα. Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Θέμη Αδαμαντίδη ενεπλάκη στην υπόθεση, αφού οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον έναν από τους τέσσερις συλληφθέντες να είναι κουμπάρος του τραγουδιστή.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος του τραγουδιστή σε επικοινωνία με την εκπομπή T-live ανέφερε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης θα καταθέσει ως μάρτυρας της υπόθεσης και όχι ως κατηγορούμενος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέο φονικό στην σειρά

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία, γι’ αυτό άλλωστε και τον λόγο δεν συνελήφθη. Είναι στην υπόθεση αυτή ως μάρτυρας. Έχει κληθεί να δώσει αύριο μαρτυρική κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Δεν έχει καμία σχέση ως κατηγορούμενος, ούτε έχει σχέσεις με τους άλλους κατηγορούμενους.

Υπεκλάπησαν κάποια τηλεφωνήματα νομίμως στην παρακολούθηση των κατηγορουμένων και έχει κληθεί ως μάρτυρας να διευκρινίσει κάποια πράγματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης θέλει να σκοτώσει το Σταύρο

Ο κ. Αδαμαντίδης έχει καμιά 50αρια κουμπαριές λόγω της ακτινοβολίας του της καλλιτεχνικής, πολλοί από αυτούς οι οποίοι τον θαυμάζουν και πηγαίνουν στις εμφανίσεις του, του ζητούν να γίνουν κουμπάροι και πολλές φορές δέχεται να βαφτίσει παιδιά και να παντρέψει ζευγάρια», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο T-live.

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε γραπτή ανακοίνωση για τον Θέμη Αδαμαντίδη χαρακτηρίζοντας ψευδής την είδηση που τον θέλει να εμπλέκεται στο κύκλωμα ναρκωτικών

Close