Σασμός-Σταύρος-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης θέλει να σκοτώσει το Σταύρο

Τι έγινε εδώ ρε παιδιά;

Ο πόλεμος που έχει εξαπολύσει ο Σταύρος εναντίον της Αργυρώς στη σειρά Σασμός για να της πάρει το παιδί είναι ανελέητος κι εκείνη, στη σκέψη και μόνο ότι μπορεί να της πάρει το μικρό Πετρή, τρελαίνεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία ανακαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή

Σασμός: Η Τζένη λέει στον Νικηφόρο ότι είναι έγκυος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία προειδοποιεί την Στέλλα για τον Ευθύμη

Ο Σταύρος, βαθιά πληγωμένος από την απόρριψη και τα ψέματα της Αργυρώς και της οικογένειάς της, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, διεκδικώντας με κάθε μέσο -θεμιτό και αθέμιτο- το παιδί, αφού αυτός το έχει μεγαλώσει και το νιώθει δικό του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Θάνατος σοκ απο τα πρώτα επεισόδια

Σασμός: Ο φονιάς που θέλει να του κλέψει την γυναίκα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη ομολογεί στον Νικηφόρο ότι είναι έγκυος

Την κατηγορεί ότι δεν είναι άξια μάνα, γιατί, ενώ αυτός μεγάλωνε το παιδί, αυτή τον απατούσε με το φονιά του αδελφού της. Ο Αστέρης, μην αντέχοντας ότι σκέψη ότι η γυναίκα που αγαπάει βασανίζεται τόσο πολύ, αποφασίζει να πάει στο Ρέθυμνο, στο σπίτι τους, για να βρει τον Σταύρο και να του μιλήσει.

Να του εξηγήσει ότι η Αργυρώ δεν τον απάτησε ποτέ και η προσπάθειά του να της πάρει το παιδί, κατηγορώντας τη για μοιχεία μαζί του, θα αποτύχει στο δικαστήριο. Η Αργυρώ με το παιδί μένουν στο πατρικό της, με τη Μαρίνα, τη γιαγιά και τον Παύλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φονιάς που θέλει να του κλέψει την γυναίκα

Σασμός: Φόνος, γάμος και μίσος στα επόμενα επεισόδια της νέας χρονιάς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σε θανάσιμο κίνδυνο

Όταν ο Σταύρος ανοίγει την πόρτα και βλέπει τον Αστέρη, τα αίματα ανάβουν. Ο Αστέρης εξαπολύει επίθεση εναντίον του, επειδή θέλει να πάρει το παιδί από τη μάνα του, ενώ ο Σταύρος τον κατηγορεί γιατί τον κορόιδεψε και δεν έπαιξε με ανοιχτά χαρτιά απέναντί του.

Η ανασφάλεια και η καχυποψία θολώνουν το μυαλό του και η απόφασή του είναι αμετάκλητη! Έτσι οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια για χάρη της Αργυρώς.

Ο Αστέρης φτάνει σε σημείο να θέλει να σκοτώσει το Σταύρο αλλά θα συγκρατηθεί για χάρη της Αργυρώς

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close