Αγγελική Ηλιάδη : Η εξομολόγηση για την δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, οι κρίσεις πανικού και  οι γιοι της

Μια συνέντευξη καρδίας έδωσε στην εκπομπή “Happy Day” και τη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη η Αγγελική Ηλιάδη.

Η  τραγουδίστρια μίλησε για τις  απώλειες που την σημάδεψα και στις κρίσεις πανικού που την ταλαιπωρούσαν.

Όλα όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη

«Έγινα λιοντάρι στην ζωή μου για επιβιώσω και να ξαναβρώ το χαμόγελό μου. Ο χαμός του συντρόφου μου, Μπάμπη Λαζαρίδη είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια. Έχω επιλέξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να το έχω τοποθετήσει σε ένα κουτάκι στο πίσω μέρος του μυαλού μου, είναι κάτι που έχω ζήσει και δεν θα φύγει από το μυαλό μου. Ένας σημαντικός λόγος που ήθελα πολύ να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό, είναι το παιδί μου.

Δείτε επίσης : Άντζελα Δημητρίου: Το μήνυμα της για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση που «ραγίζει» καρδιές

Με τον γιο μου τον Μπάμπη μεγαλώσαμε μαζί. Ήμουν κòριτσάκι τότε και τώρα πλέον είμαστε φιλαράκια, βγαίνουμε μαζί και περνάμε τέλεια. Στη συνέχεια ήρθε και ο μικρός μας, ο Βασίλης και συμπληρώθηκε η οικογενειακή μας ευτυχία. Αισθάνομαι ότι έχω περάσει όλα τα δύσκολα μόνη μου, γιατί ο πρώην σύντροφός μου ήταν συνέχεια εκτός λόγω επαγγέλματος. Όταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος μου, μετά από λίγες ημέρες αρρώστησε βαριά και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για 20 μέρες. Ήταν πολύ αγχωτικές εκείνες οι ημέρες.

Την ζωή μου έχουν σημαδέψει αρνητικά δύο απώλειες, ο θάνατος του Μπάμπη και ο πρόσφατος θάνατος του πατέρα μου. Πιστεύω βαθιά στον Θεό, έχω βιώσει θαύματα, άφησα στα χέρια του την ψυχή μου.

Έχω αγαπηθεί αλλά έχω αγαπήσει περισσότερο χωρίς κανόνες και όρους. Έχω βιώσει μια φορά τον απόλυτο έρωτα. Τα έχω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Με αγαπώ, ενώ παλιά με αδικούσα.

Δείτε επίσης : Κατιάνα Μπαλανίκα : Αυτός είναι ο κούκλος γιος που απέκτησε με το Στηβ Κακέτση

Έχω περάσει κρίσεις πανικού και δεν μπορούσα να πάω στην δουλειά μου. Όταν συνειδητοποίησα ότι έχω θέμα, πήγα κατευθείαν σε ψυχίατρο για να πάρω κάποια φαρμακευτική αγωγή για να το αντιμετωπίσω. Με έπιανε κρίση και προσπαθούσαν να με συνεφέρουν, δεν μπορούσα να βγω να τραγουδήσω. Τα πήρα για 3 μήνες και μετά τα έκοψα. Από τότε ευτυχώς είμαι μια χαρά», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

 

Close