Αγγελική Ηλιάδη : Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying –  Πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην Άννα Ζηρδέλη για τη ζωή με τους γιους της, τον γάμο και τις προτάσεις που έχει δεχτεί .

«Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κορίτσι δεν θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της. Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying. Δεν ανέχομαι στο παιδί μου κανένας ούτε έτσι να κάνει, πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα. Μην ενοχλήσεις τα παιδιά μου ή δικό μου άνθρωπο.»

Και πρόσθεσε : «Σίγουρα τους έχει λείψει η πατρική φιγούρα. Δεν θα πω ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς που έλεγα παλιά, γιατί είναι βλακείες. Δεν μπορεί η μαμά να αναπληρώσει το κενό του πατέρα. Ξέρω ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα, μοιράζομαι σε πολλά κομμάτια. Δεν έχω τον σύντροφο να μοιράζομαι τις υποχρεώσεις οπότε δεν είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος θέλει να σκοτώσει τον Δημοσθένη

Αγγελική Ηλιάδη : Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying – Πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα έμπαινα για κανέναν λόγο στη διαδικασία να κάνω έναν γάμο, δεν θέλω να περιοριστώ, μου αρέσει η ελευθερία που νιώθω σαν άνθρωπο και δεν θέλω κανένας να εισβάλλει στον χώρο μου, τον χρόνο μου».

Δείτε επίσης : Στηβ Κακέτσης : Δίνει μάχη για την ζωή του  Εκτάκτως στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό

Επίσης αποκάλυψε πως  έβαλε δικηγόρο της να μεσολαβήσει για κάτι που είχε ειπωθεί από δημοσιογράφο, που αργότερα της ζήτησε συγγνώμη.

Αγγελική Ηλιάδη : Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying – Πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα

Δείτε επίσης : Γαία Μερκούρη : Η απάντηση της όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη

Ολοκληρώνοντας είπε: «Μου είχε γίνει πρόταση να παίξω στο θέατρο και ήταν λάθος που δεν έπαιξα και το μετάνιωσα. Ο σκηνοθέτης με πίστευε πάρα πολύ και θα είχα και πρωταγωνιστικό ρόλο»

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα :

 

Close