Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Φίλιππος θέλει να σκοτώσει τον Δημοσθένη.

Μπες στην σειρά Φίλιππε 😂

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ δένεται ο Φίλιππος με την Ειρήνη. Κι ενώ τόσο η Χάιδω όσο και η Βασιλική του λένε να ηρεμήσει γιατί καρφώνεται τόσο περισσότερο ο Φίλιππος αναπτύσσει το αδελφικό αίσθημα απέναντι της και φτάνει ακόμα και σε ακραίο σημείο για να την υπερασπιστεί.

Όπως έχουμε δει ο Φίλιππος συμπονάει και νοιάζεται την Ειρήνη αψηφώντας ότι υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθεί το μεγάλο και ένοχο μυστικό του.

Η Ειρήνη φυσικά συνεχίζει να μην ξέρει τίποτα αλλά κι αυτή για κάποιο λόγο αισθάνεται πολύ κοντά με το Φίλιππο και του λέει σχεδόν όλα της τα μυστικά, τους φόβους της και τα παράπονα της για την οικογένειά της και κυρίως για τον πατέρα της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το σπαρακτικό παρελθόν της Ασπασίας στο φως

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πιάνουν τους απαγωγείς του Μάνου

Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος αισθάνεται ότι πρέπει να την προστατέψει σαν αδερφός και μάλιστα ακόμα και στα προσωπικά της. Έτσι πιάνει το Λεωνίδα και τον ρωτά ανοιχτά “θέλω να μου πεις για την Ειρήνη. Τί αισθάνεσαι ρε φίλε για αυτή; Περνάς την ώρα σου ή βλέπεις σοβαρά την σχέση σας;” του λέει και ο Λεωνίδας παραξενεύεται.

Γιατί ρωτάς; Δεν καταλαβαίνω… Τέλος πάντων δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Πάντως μια χαρά περνάμε. Το κορίτσι σου είπα παρά την ηλικία της είναι φωτιά” του τονίζει και ο Φίλιππος ταράζεται.

Του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. “Εντάξει το κόβεις τώρα; Σε ρωτάω γιατί η Ειρήνη είναι ευαίσθητη και ταλαιπωρημένη. Είναι κρίμα να την κοροϊδεύεις” του επισημαίνει. Στο μεταξύ η Ειρήνη που έχει βρει παρηγοριά στο Φίλιππο του λέει όλα της τα παράπονα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος, στέλνει βίντεο σε άθλια κατάσταση, μετά τον ξυλοδαρμό του

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Μυρτάλης

Δεν αντέχω πια εκεί μέσα. Η μάνα μου είναι σα να μην υπάρχει για μένα και ο πατέρας μου δε με αφήνει να πάρω ανάσα. Συνέχεια φωνές και απαγορεύσεις. Φοβάμαι να βγω μη με δει, μην το μάθει.” του λέει. Ο Φίλιππος αρχίζει να ανησυχεί για την καταπίεση που δέχεται η Ειρήνη από τον πατέρα της και ξεσπάει.

Τί άνθρωπος ρε είναι αυτός; Πώς μπορεί να το κάνει αυτό στο παιδί του; Δεν αντέχω άλλο να την βλέπω έτσι, μου ‘ρχεται να τον σκοτώσω” φωνάζει. Ο Στάθης που τον βλέπει έτσι παραξενεύεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη λυγίζει και ζητάει το παιδί να μάθει την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς-Ειρήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να τελειώσει τον Δημοσθένη

Φίλιππε ώπα τι νεύρα είναι αυτά; Ωραία η Ειρήνη καταπιέζεται καταλαβαίνω να μην το βρίσκεις σωστό αλλά τι σε νοιάζει εσένα και αντιδράς έτσι; Σε βρίσκω κάπως υπερβολικό. Τί ζόρι τραβάς με το Δημοσθένη;” τον  ρωτάει και πάνω στα νεύρα του ο Φίλιππος του αποκαλύπτει αυτή την συγγένεια του μαζί της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εκτός ελέγχου

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά της Ασπασίας αποκαλύπτονται

Πώς να μην με νοιάζει ρε Στάθη; Η Ειρήνη είναι αδερφή μου, αίμα μου” του ομολογεί και ο Στάθης παγώνει. Οι απαγωγείς δεν επικοινωνούν με τον Ισίδωρο και την Μαρίνα, γεγονός που ανησυχεί την Μαρίνα η οποία ρίχνει ευθύνες στον Ισίδωρο θεωρώντας πως το παρατράβηξε με τις διαπραγματεύσεις.

Λίγο αργότερα οι κακοποιοί αποφασίζουν να δώσουν ένα μάθημα στον Ισίδωρο και ξυλοφορτώνουν άσχημα το Μάνο, ενώ στη συνέχεια στέλνουν στους Βρεττάκους βίντεο με το Μάνο αιμόφυρτο και μελανιασμένο. Όταν αντικρίζουν την εικόνα του ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται κι έτσι ο Ισίδωρος αποφασίζει να ενδώσεις στις εντολές των απαγωγέων.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αντιγόνη και Ορέστης ερωτεύονται

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στα μαχαίρια Ιουλία και Στάθης

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και όταν τελικά τα βρει αρχίζει η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κυριάκος έρχεται και βάζει φωτιά στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κυριάκος έρχεται και βάζει φωτιά στη Μάνη

Η Μαρίνα αναλαμβάνει αυτό το δύσκολο εγχείρημα μόνη της έπειτα από διαταγή τον απαγωγέων ενώ ο Κουράκος παρακολουθεί τα πάντα από απόσταση και την κατάλληλη στιγμή επεμβαίνει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close