Αγγελική-Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη: Δείτε γιατί η Αγγελική Νικολούλη μιλά στον πληθυντικό όταν αναφέρεται στον δολοφόνο.

 

Η Αγγελική Νικολούλη ολοκλήρωσε το βράδυ της Παρασκευής ακόμα έναν κύκλο της πολυετούς επιτυχημένης εκπομπής έρευνας «Φως στο τούνελ» έχοντας ασχοληθεί τους τελευταίους μήνες με την υπόθεση των τριών αποτρόπαιων θανάτων των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Αγγελική-Νικολούλη

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι ανησυχίες της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά το πόρισμα Μαλένας Ίριδας

Που οδήγησε στη σύλληψη της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία τουλάχιστον μίας δολοφονίας με πρόθεση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται και αναμένονται να απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών.

Κατά τη διάρκεια των μηνών αυτών η Αγγελική Νικολούλη χειρίστηκε την υπόθεση με τον τρόπο που η ίδια γνωρίζει πολύ καλά ώστε και τηλεοπτικά να είναι ένα προϊόν που θα κρατούσε σε αγωνία το κοινό για τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις αλλά και να είναι καλυμμένη.

Αγγελική-Νικολούλη

Δείτε ακόμη Πάτρα: «Ασφυξία» χωρίς το πανάκι για τον θάνατο της Ίριδας

Χωρίς να εμπλέκεται η ίδια σε απαγγελία άμεσων κατηγοριών σε όσους έδειχνε το ρεπορτάζ ότι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα.

Πέρα από τις ενδυματολογικές επιλογές, οι οποίες σύμφωνα με τους φαν της παρουσιάστριας, έδειχναν πότε βρίσκεται κοντά στην αποκάλυψη του δολοφόνου, η Αγγελική Νικολούλη έχει και έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο να απευθύνεται ή να φωτογραφίζει τον βασικό κατηγορούμενο. Αυτός είναι η χρήση του πληθυντικού.

Αγγελική-Νικολούλη

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις! Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση

Η δημοσιογράφος σπάνια θα πει «αυτός που σκότωσε τον τάδε» αλλά θα χρησιμοποιήσει τον γενικό όρο [αυτοί που τον σκότωσαν». Ειδικότερα όταν δεν υπάρχει εισαγγελική κατηγορία η παρουσιάστρια χρησιμοποιεί όρους.

«Το έπνιξαν», «το έκρυψαν», μένοντας έτσι πάντα νομικά καλυμμένη, χωρίς να κινδυνεύει η ίδια ούτε το ρεπορτάζ της από πιθανές νομικές εμπλοκές από αγωγές των κατηγορουμένων. Σύμφωνα με το newsbeast.

Close