Άννα Μαρία Ψυχαράκη: που θα δούμε την νικήτρια του Big Brother;

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Που θα δούμε την νικήτρια του Big Brother;; Εξαφανισμένη από παντού μετά την νίκη της.

H Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες νικήτριες ριάλιτι και όχι άδικα, η συμπεριφορά της μέσα στο Big Brother έφερε πολλές εντάσεις μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Μάλιστα, ένας τσακωμός της με την Δανέζη έγινε viral.

Την Αννά Μαρία είτε την αγαπάς είτε την μισείς. Και αυτό λόγο του έντονου χαρακτήρα της που δεν μπορεί να μπει σε καλούπια.

Το twitter την λάτρεψε και ένα μεγάλο μέρος του κοινού την αποθέωσε.

 

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι δύσκολες στιγμές που είχε στην ζωή του ο Σταύρος

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, μπορεί να έκανε μερικές τηλεοπτικές εμφανίσεις και δηλώσεις στις κάμερες, ωστόσο, από τότε κρατά πολύ χαμηλό προφίλ.

Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: που θα δούμε την νικήτρια του Big Brother;

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ζωής

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret και ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, σε περίπου έναν μήνα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα ταξιδέψει στην Αθήνα, καθώς έχει συναντήσεις με κάποια κανάλια, αφού έχει δεχτεί κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες και θέλει να συζητήσει, για να αποφασίσει, αφού και η τηλεόραση είναι κάτι που της αρέσει και την ενθουσιάζει.

Το σίγουρο είναι πως  η Αννα Μαρία Ψυχαράκη είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που σίγουρα έχει κοινό πίσω του. Οπώς επίσης είναι σίγουρό πως όποιο κανάλι την κλείσει  θα κάνει ένα καλό deal.

Αναμένουμε για τις εξελίξεις.

 

 

Close