Άγριες Μέλισσες-Ζωή-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού αυτό θα είναι το τέλος της Ζωής. 

Αφού ο Ακύλας της ξεφορτώνεται σίγουρα το τέλος της Ζωής θα είναι τουλάχιστον ελπιδοφόρο! Τι; Όχι;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος για κάθε γυναίκα στο Διαφάνι

Η Ζωή πέρασε πολλά βασανιστήρια στο πλευρό του Ακύλα. Ήταν μία γυναίκα αιχμάλωτη και εγκλωβισμένη σε έναν κακοποιητικό γάμο. Ο Ακύλας είχε καταφέρει να μην της αφήσει κανέναν σύμμαχο. Είχε καταφέρει να πάρει με το μέρος του, την Κορίνα αλλά και την αδερφή της Ζωής την Αιμιλία.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-Ακύλας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Καταρρέει η αυτοκρατορία τους

Μάλιστα η Αιμιλία, θαύμαζε τόσο πολύ τον Ακύλα εξαιτίας του έρ@τά της γι’ αυτόν που έκλεινε τα μάτια σε αυτά που έκανε και έλεγε πιστεύοντας πως η Ζωή ευθύνεται όταν ο Ακύλας χάνει τον έλεγχο και την κακοποιεί. Στα τελευταία επεισόδια όμως αυτό έχει αλλάξει.

Βλέπουμε την Κορίνα να κάνει την επανάστασή της και να φεύγει από το Διαφάνι με τον Μπάμπη, τον άντρα που αγαπάει. Βλέπουμε την Αιμιλία να συνειδητοποιεί τι τέρας θαύμαζε τόσο καιρό και επιτέλους έχει αλλάξει συμπεριφορά και προς την αδερφή της και προς το υπόλοιπο χωριό.

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απρόσμενο φινάλε για Δρόσω Κωνσταντή

Με αποκορύφωμα, το ότι βοήθησε τον Λάμπρο να επιστρέψει και πάλι στις σχολικές αίθουσες σαν δάσκαλος τ. Ο Ακύλας στο τέλος των Άγριων Μελισσών βρίσκει την τιμωρία που του αξίζει και χάνει την ζωή του. Η Ζωή είναι πλέον ελεύθερη να ζήσει όπως αυτή θέλει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή καταγγέλλει τον Ακύλα

Έτσι μετά τον θάνατο του Ακύλα παίρνει την απόφαση να φύγει για να ζήσει κάπου μόνιμα μαζί με την Αιμιλία και φυσικά δεν χάνει στιγμή επικοινωνίας με την κ@ρη της, Κορίνα, η οποία πλέον ζει  με τον Μπάμπη. Η Ζωή μπορεί να πέρασε πολλά αλλά επιτέλους βρήκε την ηρεμία και την γαλήνη που όλον αυτόν τον καιρό αναζητούσε. Θα καταφέρει να βρει και έναν άντρα που θα της αναστατώσει τη ζώη, όμορφα αυτή τη φορά; Αυτό θα το δούμε μέχρι το τέλος.

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close