Σασμός: Οι δύσκολες στιγμές που είχε στην ζωή του ο Σταύρος

Σασμός: Ο Σταύρος του Σασμού αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που είχε στην ζωή του. 

Εντάξει μπορεί ο ρόλος του να είναι αντιπαθητικός (επειδή μπαίνει εμπόδιο στην σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη, όχι για κάτι άλλο) αλλά σαν άνθρωπος είναι ένας γλύκας.

Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται της Ναταλίας Γερμανού. Παραχώρησε στην παρουσιάστρια μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη για τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά Σασμός αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Χριστοδούλου ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Σταύρος, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην ζωή του, αφού στο παρελθόν ήταν αλκοολικός και κατάφερε μετά από μία σκληρή μάχη να ξεφύγει από αυτό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα αποτελειώνει τον Καραπάνο

Σασμός-Σταύρος-

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Νιώθω τυχερός που είχα αρκετές σκοτεινές στιγμές στη ζωή μου. Νιώθω τυχερός. Πραγματικά το λέω. Γιατί αν τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσω δύσκολα πράγματα είναι γι’ αυτό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η σκηνή ορόσημο στη πρόβα νυφικού της Βασιλικής

Γιατί πέρασα μέσα από αυτά και νιώθω πολύ πιο δυνατός. Εγώ ανήκα στις περιπτώσεις όπου δεν άφησα τον εαυτό μου να γίνει δυσλειτουργικός.

Σασμός-Σταύρος-

Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν ορίζω μια κατάσταση, αμέσως ζήτησα βοήθεια. Και αυτό θα πρότεινα σε όποιον έχει τέτοιες τάσεις, κάθε είδους εθισμών.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Διακομανώλης φέρνει ξανά άσχημα μαντάτα

Μην το αφήνει γι’ αύριο. Όταν του χτυπάει το καμπανάκι, να ζητήσει βοήθεια. Δεν είναι κακό. Αναγνώρισα το πρόβλημα και δεν το υποτίμησα, ευτυχώς το πρόλαβα.»

Σασμός-Σταύρος-

Πώς γνωρίστηκε με την γυναίκα της ζωής του;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τηλεοπτικός Σταύρος μπορεί στον Σασμό να μην είναι τόσο τυχερός στην ερωτικές του επιλογές όμως στην πραγματικότητα είναι παντρεμένος από το 2018 με την ηθοποιό Μαρία Προϊστάκη και έχουν αποκτήσει έναν πανέμορφο γιο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης συντετριμμένος ζητάει από τον Θεό βοήθεια

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ακόμη και τα social media τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά για την δουλειά τους. Μάλιστα οι δυο τους έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη επιτίθεται στον παπά Μιχάλη

Πιο συγκεκριμένα: «Ήταν πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου αυτό το θέμα με το αλκοόλ. Μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα ανθρώπους που έχει καταστραφεί εντελώς η ζωή τους, οι σχέσεις τους κι έχουν χάσει εντελώς το τι είναι. Εγώ το πρόλαβα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική είναι ολόιδια με τις κòρες της (φωτογραφία)

Κι αυτό νιώθω για τη γυναίκα μου, ότι με πήρε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, πολύ διακριτικά, με πολλή αγάπη, έκανε έτσι και σιγά σιγά άρχισαν να κολλάνε τα κομμάτια και τα κατάφερα».

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την συνέντευξή του:

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close