Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Ψάχνω μεγαλύτερο σύντροφο- Είμαι 2,5 χρόνια μόνη

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η είναι πλέον η νικήτρια του Big Brother. Σε συνέντευξή που έδωσε πρόσφατα μίλησε για την προσωπική της ζωή ,για το αν είναι είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Πυργίδη και για τον ποιον θεωρεί εκείνη τον κατάλληλο σύντροφο.

  Όλα όσα είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη_

Σε ερωτήσεις που της έγιναν από δημοσιογράφο  για το Πόσα χρόνια είναι  μόνη και άλλες που ακολουθούν  εκείνη απάντησε: Είμαι δυόμισι χρόνια μόνη μου.

Πιστεύεις ότι κάνεις κάτι λάθος;

Ασφαλώς και κάνω κάτι λάθος. Το μεγάλο μου σφάλμα είναι ότι ενώ ζω στο 2021 ψάχνω έναν σύντροφο που να έχει τις αξίες που είχαν οι άντρες το 1930. Οπότε δεν είναι εύκολο να τον βρω. Καταρχάς, θα ήθελα να είναι μεγαλύτερός μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι με τίποτα με έναν άντρα που να είναι έστω και λίγο μικρότερός μου. Και θα ήθελα όταν τον δω πρώτη φορά να κεραυνοβοληθώ. Πιστεύω πολύ στον κεραυνοβόλο έρωτα και να ξέρεις ότι στις σχέσεις που είχα στη ζωή μου έτσι έγινε. Με το που τους είδα, κεραυνοβολήθηκα!

Με αυτό που λες αντιλαμβάνομαι ότι τον Δημήτρη Πυργίδη δεν τον ερωτεύτηκες.

Υπήρξε μια συμπάθεια στην αρχή όταν είδα ότι είναι γελαστός άνθρωπος κι έχει μια καλώς ευνοούμενη τρέλα. Σίγουρα πρόκειται για έναν όμορφο άντρα, αλλά δεν τον ερωτεύτηκα. Και του το είχα πει και του ίδιου, παρόλο που το είχε δέσει σχοινί κορδόνι και έλεγε ότι “η Άννα Μαρία είναι ερωτευμένη μαζί μου”, ότι ουδέποτε είχα τέτοια αισθήματα για εκείνον.

Δείτε  επίσης : Άγριες Μέλισσες spoiler: Κρυφό ειδύλλιο μεταξύ Μυρσίνης  Βόσκαρη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη_ Πυργιδης_

Έφτασε κάποια σχέση σου κοντά στον γάμο;

Ναι. Σε μία σχέση μου ο σύντροφός μου μου είχε ζητήσει να με παντρευτεί. Όμως η πρόταση γάμου έγινε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα, όπου οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν.

 

 

 

Close