Άγριες Μέλισσες spoiler: Κρυφό ειδύλλιο μεταξύ  Μυρσίνης – Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες : Πιστεύω ακράδαντα πως δεν θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε το σίριαλ αυτό  και ο λόγος είναι ότι κάθε φορά μας ξαφνιάζει  με τις εξελίξεις του .

Αυτή τη φορά λοιπόν στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί  ο Μάνος Βόσκαρης. Ο σκληρός  διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Διαφανίου θέλοντας να εκδικηθεί την Ελένη θα χρησιμοποιήσει δυο γυναίκες  που θα τον υπακούν πιστά  και με το παραπάνω.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έτσι θα εκδικηθεί τη Δρόσω ο Τάκης

Ο  Μάνος Βόσκαρης γύρισε στο Διαφάνι με ένα και μόνο στόχο να εκδικηθεί την Ελένη για τον φόνο του φίλου του Σέργιου και φυσικά για  τον διωγμό του από τις φυλακές όπου διοικούσε. Θέλει λοιπόν να πάρει το αίμα του πίσω και σε αυτό θα χρειαστεί δυο γυναίκες σύμμαχους. Ποιες λοιπόν θα είναι αυτές;

  Το σχέδιο του Βόσκαρη με τον Δούκα

Ο Δούκας Σεβαστός μισεί την Ελένη θανάσιμα για τον φόνο του γιου του Σέργιου το ίδιο και ο Βόσκαρης   και η συμφωνία του Δούκα στο σχέδιο του δυναμώνει τον Βόσκαρη για να το υλοποιήσει. Ο Βόσκαρης τα έχει όλα σχεδιάσει και σε αυτό το σχέδιο θα συμμετέχουν και  δυο γυναίκες κλειδιά.

 Η Σοφούλα στα δύχτια του Βόσκαρη

Όπως έχουμε προαναφέρει σε προηγούμενο άρθρο  ο  Βόσκαρης παντρεύεται τη Σοφουλα  αλλά πριν από αυτό  έχουμε δει την κòρη του Κοινοτάρχη να  εκδηλώνει τον έρωτά της στο Λάμπρο και να αρραβωνιάζεται τον Άγγελο. Η 18χρονη είναι επιρρεπείς σε έρωτες και κολακεύεται από το έντονο ενδιαφέρον του Βόσκαρη και δεν θα αργήσει να πέσει στην παγίδα του και να ενδώσει ερωτικά στον Βόσκαρη. Η Σοφούλα λοιπόν γίνεται μεταφορέας πληροφοριών για τον Βόσκαρη  αφού ότι μαθαίνει από τον Λάμπρο και την Ελένη σχετικά με εκείνον του το λέει. .

Και η Μυρσίνη  στο στόχαστρο του Βόσκαρη

Η Μυρσίνη μισεί και εκείνη την Ελένη όσο τίποτα άλλο. Μπαίνει και εκείνη στο σχέδιο του  Βοσκαρη .Αυτή την γυναίκα την ξέρει καλά ο Βόσκαρης αφού έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν ,χρηματίζοντας  τον Βόσκαρη για να εξοντώσει την Ελένη  στις φυλακές. Θα αρχίσει λοιπόν να έχει  και πάλι επαφές μαζί του, απογοητευμένη από τον Δούκα  για ακόμη μια φορά, αφού έχει μάθει πως εκείνος ήταν ο αίτιος για τον θάνατο του  του Γιώργη Σταμίρη και εκείνος έκανε τον γιο της δολοφόνο.

Η  Μυρσίνη θα πλησιάσει τον Βόσκαρη θέλοντας να μάθει το σχέδιο του, θα έρθουν αρκετά κοντά και δεν θα αργήσουν να γίνουν εραστές. Η Μυρσίνη επιμένει να μάθει τα σχέδια του αλλά εκείνος κρατάει κρυμμένα χαρτιά. Το πάθος κυριαρχεί σε αυτή τη σχέση και θα υπάρξουν έντονες στιγμές  ανάμεσα τους. Παρ” όλα αυτά  Μυρσίνη και Βόσκαρης παραμένουν αφοσιωμένοι σε ένα παιχνίδι αγάπης και μίσους που δένει την Μυρσίνη με τον  Δούκα   και τον Βόσκαρη με την Ελένη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers γιαάγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close