Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία απο την σειρά “Η Γη Της Ελίας” εξομολογείται – “Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με τα προσωπικά μου”

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, “Το Πρωινό” και τον  Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Ιουλία απο την σειρά “Η Γη Της Ελίας” κατά κόσμον Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάφει για ακόμη μία φορά τα χέρια του με αίμα

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία απο την σειρά “Η Γη Της Ελίας” εξομολογείται – “Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με τα προσωπικά μου”

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 147 , 148 , 149

Όλα όσα είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου:

«Δεν το βλέπω έτσι, δεν ελέγχω κάτι, εγώ συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά. Αισθάνομαι ότι κάνω μία δουλειά που ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει, έχει επιτυχία αλλά εγώ είμαι στρατιώτης. Δηλαδή χτυπάω κάρτα, πάω το πρωί και δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς τι συμβαίνει έξω. Το ότι εσείς είστε εδώ πέρα και περιμένετε, είναι λίγο άβολο» είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε επίσης: «Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Μωρέ δεν είναι ένα κομμάτι που θες να το κρατάς για τον εαυτό σου; Να είναι δικό σου; Όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται αυτό».

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Τσακωμοί και υποψίες για δυο ζευγάρια

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close