Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Δημοσθένης βάφει για ακόμη μία φορά τα χέρια του με αίμα.

Θα ξεκληρίσει όλη την Μάνη αν τον αφήσουν…

Ο Δημοσθένης αντιμετωπίζει μια πολύ σοβαρή κατάσταση στη Γη της Ελιάς. Αφού μαθαίνει ότι η απαγωγή απέτυχε και οι υπόλοιποι συνεργάτες του συνελήφθησαν από την αστυνομία, ανησυχεί ότι οι συλληφθέντες θα πούνε το όνομά του στην αστυνομία.

Αντιλαμβάνεται ότι πλέον ο κλοιός σφίγγει γύρω του. Ο μόνος άνθρωπος που ξέρει για τον ρόλο του στην οργάνωση είναι ο Λάμπρος, ο οποίος
είναι ελεύθερος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τη Mεγάλη Τρίτη ο Ορέστης καταφθάνει στη Μάνη

Ωστόσο, ο Δημοσθένης φοβάται ότι και ο Λάμπρος θα συλληφθεί σύντομα και θα αποκαλύψει τα πάντα. Για να αποφύγει αυτό το ενδεχόμενο, αποφασίζει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τον δικό του τρόπο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης και η Μυρτάλη σε νέα περιπέτεια!

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή το παίζει μετανιωμένη και διαλύει Βασιλική – Φίλιππο

Σύμφωνα με τα epeisodia.gr, αποφασίζει να συναντήσει τον Λάμπρο και του προτείνει να συζητήσουν το πώς θα κινηθούν από δω και πέρα. Όμως ο Δημοσθένης έχει μόνο μια σκέψη στο μυαλό του και αυτή είναι να απαλλαγεί από τον Λάμπρο πριν είναι αργά για τον ίδιο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πληρώνει τα λάθη της με τον χειρότερο τρόπο

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Αλέξης βάζουν στόχο τον Χρήστο

Δεν έχει δεύτερες σκέψεις και πηγαίνει στο ραντεβού τους με την πρόθεση να τον σκοτώσει. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δημοσθένης πυροβολεί τον Λάμπρο εξ’ επαφής και τον σκοτώνει. Η απόφαση του Δημοσθένη να σκοτώσει τον Λάμπρο είναι αποτέλεσμα της απελπισίας
του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται ένας χωρισμός που θα πονέσει

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος κάνει τα πάντα για να μείνει η Αντιγόνη

Ήξερε ότι αν δεν ενεργούσε γρήγορα, θα έβρισκε τον εαυτό του στη φυλακή ή χειρότερα. Αντί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με ηθικό τρόπο, επέλεξε να το επιλύσει με το μοναδικό τρόπο που ξέρει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close