Αντζελίνα Χαλντέντα: Δείτε πως είναι τρία χρόνια μετά το άκυρο απο τον Παναγιώτη Βασιλάκoυ

Αντζελίνα Χαλντέντα: Δείτε πως είναι σήμερα η Αντζελίνα απο το «Bachelor» τρία χρόνια μετά το άκυρο του Παναγιώτη Βασιλάκoυ.

Πέρασαν τρία χρόνια από την προβολή του πρώτου The Bachelor στον ALPHA, με τον Παναγιώτη Βασιλάκo να μην έχει βρει ακόμα την ιδανική γυναίκα για σύζυγό του παρότι το ριάλιτι είχε φτιαχτεί με αποκλειστικό λόγο αυτόν, κάνοντάς τον να περάσει αρκετούς μήνες σε 20 υποψήφιες νύφες που διεκδικούσαν την καρδιά του.

Αντζελίνα Χαλντέντα: Δείτε πως είναι τρία χρόνια μετά το άκυρο απο τον Παναγιώτη Βασιλάκoυ

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία με τον Γιώργη σκοτώνονται και χωρίζουν άσχημα

Μία από αυτές, μία από τις υποψήφιες που ξεχώρισαν για το ταπεραμέντο τους, τις φαρμακερές ατάκες αλλά και τον τρόπο που αντιμετώπιζε ούσα μινιόν τις αντίπαλές της υποψήφιες ήταν η Αντζελίνα.

Αντζελίνα Χαλντέντα: Δείτε πως είναι τρία χρόνια μετά το άκυρο απο τον Παναγιώτη Βασιλάκoυ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Γεροντιδάκης μπαίνει στον πλευρό του Αντώνη και φέρνει πανικό

Η μελαχρινή παίκτρια η οποία προσπαθούσε όσο τίποτα να φτάσει στην τελική δυάδα των υποψηφίων, δεν τα κατάφερε όμως για λίγο αφού αποχώρησε μόλις προτελευταία από το ριάλιτι σχέσεων. Σύμφωνα με το dailymedia&news.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αντζελίνα Χαλντέντα 🌹 (@antzelina_haldeda)

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μυστήριο της κληρονομιάς

Η Αντζελίνα Χαλντέντα, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είδε σε αυτά τα τρία χρόνια να αυξάνονται κατά χιλιάδες οι followers της στο Instagram, δεν παντρεύτηκε ούτε η ίδια και πλέον πολύ δύσκολα αναγνωρίζεται αφού έκανε αρκετές αλλαγές στην εμφάνισή της με πρώτη το πολύ μακρύ μαλλί που άφησε αλλά και κάποιες, ίσως, αισθητικές παρεμβάσεις που δύσκολα κρύβονται.

Close