Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το μυστήριο της κληρονομιάς.

Όλα τα είχαμε αυτό μας έλειπε τώρα…

Είδε τα πάντα στη ζωή της να ανατρέπονται! Η σχέση της με τον άλλοτε αγαπημένο της σύζυγο τον Στάθη και την κόρη της Βασιλική πέρασε απο σαράντα κύματα, ενώ η απόφασή του γιου της Στεφάνου να κάνει μία νέα αρχή με την Ελένη στην Ισπανία, της έδωσε τη χαριστική βολή.

Οι επιλογές και η συμπεριφορά της προς τα αγαπημένα της πρόσωπα είχαν σαν αποτέλεσμα να μείνει ολομόναχη και βυθισμένη στις σκέψεις της, ψάχνοντας έναν τρόπο να σταθεί στα πόδια της. Πάνω που προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της, τα δεδομένα στην καθημερινότητά της αλλάζουν ξανά και αιτία είναι ένας άντρας.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος-Στάθης-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα με τον Ισίδωρο έρχονται κοντά

Η Αρετή μία ημέρα συναντάει τυχαία στη Μάνη τον Θανάση, τον πρώην σύντροφο της Αναστασίας, που την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, λίγο πριν παντρευτούν. Μόλις τον αντικρίζει η ψυχή της πλημμυρίζει αισιοδοξία και όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου οι δυο τους δεν θα αρκεστούν μόνο σε αυτή τη μία και μόνο συνάντηση.

Τα κρυφά ραντεβού τους θα γίνουν όλα και πιο πυκνά, με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να έρθουν κοντά. Όσο περνούν οι μέρες ο ένας ανοίγεται περισσότερο στον άλλον, με τον Θανάση να εκμυστηρεύεται στην Αρετή τον πραγματικό λόγο για τον οποίο παράτησε την Αναστασία στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Γη της Ελίας: Η Αρετή μπαίνει σε περιπέτειες

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία τα κάνει γυαλιά καρφιά στους Βρεττάκους

Συγκεκριμένα, της μιλάει για τη σχέση του με την πλούσια γυναίκα που παντρεύτηκε αλλά και τι σκοπεύει να κάνει, με τον ξαφνικό θάνατο της με την κληρονομιά της.

Από την άλλη, η Αρετή δείχνει γοητευμένη από την παρουσία του Θανάση, ενθουσιάζεται με τη φιλοδοξία που το διακατέχει, οπότε σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στο πλευρό του. Κι ο Θανάσης όμως είναι γοητευμένος με εκείνη, γι’ αυτό και φροντίζει να της δείχνει το ενδιαφέρον του με κάθε τρόπο.

Η Γη της Ελίας: Η Αρετή μπαίνει σε περιπέτειες

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κλείνει πολλούς στη φυλακή

Έτσι, τις κάνει κολακείες και δώρα, με την καρδία εκείνης να χτυπάει μετά από καιρό δυνατά. Τα συναισθήματά τους φουντώνουν και έτσι δεν αργούν να γίνουν ζευγάρι. Δεν μπορώ να μείνω μακριά σου. Μαζί θα ξεπεράσουμε τα πάντα, της λέει ο Θανάσης και οι δυο τους παραδίδονται στο πάθος τους.

Αν και αρχικά προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, ο έρωτας τους θα γίνει γνωστός σε όλη τη Μάνη. Η απόφασή τους να είναι μαζί θα πυροδοτήσει μία σειρά αντιδράσεων από το ευρύτερο περιβάλλον τους και κυρίως από την Αναστασία, η οποία κατηγορεί την Αρετή για προδοσία. Πώς μπόρεσες να φερθείς έτσι και να μου κλέψεις τον άντρα;, της λέει η Αναστασία με τα μάτια της να πετάνε σπίθες.

Η Γη της Ελίας: Η Αρετή μπαίνει σε περιπέτειες

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται στη Μάνη ο πρώην άντρας της Αθηνάς για να την βοηθήσει

Κι ενώ η Αρετή είναι αποφασισμένη να ζήσει ανενόχλητη αυτόν τον έρωτα, όπως αποδειχτεί τίποτα δεν θα είναι όπως φαίνεται. Οι προθέσεις του Θανάση όχι μόνο δεν είναι αγνές, αλλά και ο ίδιος κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά που σύντομα θα βάλουν σε μεγάλους μπελάδες την Αρετή.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνεται στα χέρια με τον Ιάκωβο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος με την Μυρτάλη ξανά μαζί;

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, ενώ, μέσα σε όλα αυτά δεν θα της είναι πιστός, αντίθετα θα την απατά με διάφορες γυναίκες που βρίσκονται στο δρόμο του. Επίσης μυστήριο είναι ο ξαφνικός θάνατος της πρώην γυναίκας του μήπως την σκότωσε;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close