Σασμός: Ο Γεροντιδάκης μπαίνει στον πλευρό του Αντώνη και φέρνει πανικό

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Γεροντιδάκης μπαίνει στον Σασμό. Ποιος θα είναι ο ρόλος του  και με ποια αγαπημένη ηρωίδα θα κεραυνοβοληθεί;     

Σεισμός ,σεισμός ερωτικός και άλλα πολλά… Ετοιμαστείτε!

Και μπορεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης ως Μελέτης να έγραψε τη δική του ιστορία στο Διαφάνι με τον ήρωα του να ζει εγκλωβισμένος, όμως έρχεται για εκείνον ένας νέος ρόλος, εντελώς διαφορετικός στην άλλη μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή που «σαρώνει» και αυτή δεν είναι άλλο από τον Σασμό.

Δείτε επίσης : Σασμός : 5 νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν στο Σασμό και προκαλούν πανικό

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης λοιπόν τη νέα τηλεοπτική σεζόν μπαίνει στο Σασμό και πρόκειται να φέρει μεγάλη ανατροπή με τον ρόλο του.

Σασμός: Ο Μελέτης μπαίνει στο Σασμό – Ο ρόλος του και ο έρωτας με ηρωίδα

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ο Γιώργος Γεροντιδάκης, πρόκειται να ενσαρκώσει έναν αστυνομικό, ο οποίος θα φέρει ταραχή σε πολλές από τις ιστορίες, οι οποίες είναι ήδη σε εξέλιξη.

Πέρα από αυτό όμως ο ήρωας του θα εμπλακεί και ερωτικά με μια από τις ηρωίδες της σειράς. Και ποιες είναι αυτές που έχουν μείνει χωρίς αγαπημένο;

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ιουλία με τον Γιώργη σκοτώνονται και χωρίζουν άσχημα

Η μια είναι η Θοδώρα και η άλλη είναι η δικηγόρος της καρδιάς μας, Στέλλα Καμαριωτάκη σύμφωνα με το gossip-tv.gr . Για την Άσπα δε ούτε λόγος αφού όπως αποκλειστικά σας είχαμε γράψει, στη ζωή της επιστρέφει ο Μύρωνας.

Σασμός: Ο Μελέτης μπαίνει στο Σασμό – Ο ρόλος του και ο έρωτας με ηρωίδα

Άρα λοιπόν μένει να δούμε αν στην καρδιά του θα μπει η τσαχπίνα Θοδώρα ή η σοβαρή Στέλλα.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Καλλιόπη στην φυλακή παίρνει πάνω της το φόνο

Σασμός: Ο Μελέτης μπαίνει στο Σασμό – Ο ρόλος του και ο έρωτας με ηρωίδα

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη είναι πιο κοντά καθώς αν εμπλακεί με τη Στέλλα θα είναι σαν να επαναλαμβάνεται το ειδύλλιο της Στέλλας με τον Μάκη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close