Αλέξανδρος Καζάκος: Αυτός είναι ο άγνωστος  γιος του Κώστα Καζάκου

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Καζάκος έφυγε απο την ζωή σε ηλικία 87 ετών την Τρίτη 13/9/2022 Ο Κώστας Καζάκος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με αναπνευστικά προβλήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως  είχε νοσήσει και με κορονοϊό, γεγονός που έπαιξε επιβαρυντικό ρόλο στην υγεία του.

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, είναι γιος του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη. Μετά τον πρόωρο θάνατο της Τζένης, ο Κώστας Καζάκος προχώρησε τη ζωή του και έφτιαξε μία αγαπημένη δεύτερη οικογένεια.

Τα τελευταία 25 χρόνια ήταν παντρεμένος με τη Τζένη Κόλλια. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά. Πρόκειται για τον 25χρονο Αλέξανδρο, τη 20χρονη Ηλέκτρα και τη 14χρονη Μάγια.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Άγγελος αφήνει τα χωράφια των Σταματάκηδων στην Αργυρώ και η Καλλιόπη τα καίει

Αλέξανδρος Καζάκος: Αυτός είναι ο άγνωστος γιος του Κώστα Καζάκου

Ο Έλληνας ηθοποιός σπάνια εμφανίζεται με τα τρία μικρότερα παιδιά του. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η ομοιότητα που έχει ο μικρός του γιος με τη μητέρα του, Τζένη Κόλλια.

Ο νεαρός διαθέτει τη γοητεία του πατέρα του. Ο νεαρός ασχολείται με τη μουσική. Έχει μια μπάντα, η οποία φέρει την ονομασία «Oxygen Band», της γνωστής ερμηνεύτριας Μαργαρίτας Γκινοσάτη.

Αλέξανδρος Καζάκος: Αυτός είναι ο άγνωστος γιος του Κώστα Καζάκου

Ο Αλέξανδρος Καζάκος είναι πολύ καλός κιθαρίστας αλλά και πιανίστας και γι’ αυτό όταν η Μαργαρίτα Γκινοσάτη, οικογενειακή φίλη με την οικογένεια Kαζάκου, έμαθε το ταλέντο του μικρού αμέσως του πρότεινε να τον συμπεριλάβει στο γκρουπ.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Ηρώ συμμαχεί με τον Ισίδωρο για να καταστρέψουν την Αθηνά;

Ο Αλέξανδρος φαίνεται πως ακολουθεί και αυτός τον καλλιτεχνικό δρόμο σύμφωνα με το athensmagazine.gr  και αν και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Close