Η Γη της Ελιάς: Η Ηρώ ζητά από τον Λυκούργο να κρεμάσει την Αθήνα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ηρώ συμμαχεί με τον Ισίδωρο για να καταστρέψουν την Αθηνά;

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥ ακόμη δεν ηρθες!!!!!!!

Ο Φίλιππος και η Βασιλική πέφτουν θύματα απαγωγής και μπλέκουν σε μια ιστορία που θα βάλει τις ζωές τους σε κίνδυνο. Ο Φίλιππος και η Βασιλική δεν απαντούν στα τηλέφωνα τους, προκαλώντας την ανησυχία της Χάιδώς, η οποία ειδοποιεί άμεσα τον Λυκούργο και τον Στάθη, και ζητά την βοήθεια του αστυνόμου Κουράκου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Η Γη της Ελιάς: Αυτός έβαλε να απαγάγουν την Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη

Η αδερφή του Δημήτρη ψάχνει για συμμάχους, αλλά τόσο η Αννά όσο και η Αντιγόνη της γυρίζουν τη πλάτη. Τότε πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και του κάνει μία ανέντιμη πρόταση που αφορά τη δική. Του ζητά να συμμαχήσουν για να καταστρέψουν την Αθηνά.

Πως θα αντιδράσει ο Ισίδωρος; Ο Κουράκος πιέζει με ερωτήσεις την Ευτυχία σε ότι αφορά το φόνο του Ανέστη, και εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί κάποια γεγονότα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καλεί τον Στάθη στο σπίτι της

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κλείνει πολλούς αθώους στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ποιος Δημοσθένης; Ο γιος και η κόρη του τον ξεπερνάνε

Η Βιολέτα μετά τη δολοφονία της φίλης της είναι έντρομη και ζητά να συναντηθεί με τον Λυκούργο προκειμένου να την προστατέψει. Το ραντεβού αυτό όμως θα βαφτεί με αίμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δήμιος ο Ιπποκράτης και η Αθηνά μαρτύρησε στα χέρια του

Η Γη της Ελιάς: Η Βιολέτα έρχεται κοντά με Βασιλική και Φίλλιπο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη μαθαίνει τα πάντα για τον Κωνσταντίνο και τον χωρίζει πριν τον γάμο

Η δολοφονία της Βιολέτας μπροστά στα μάτια του Λυκούργου ενισχύει τις υποψίες του Κουράκου πως το συγκεκριμένο κύκλωμα δεν αστειεύεται και σκοτώνει χωρίς δισταγμό προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Ασπασία γεμίζουν αφίσες τη Μάνη και ξεφτιλίζουν την Εύα

Η-Γη-της-Ελιάς-Άννα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Ισίδωρος απέναντι απο τον Δημοσθένη

Η Άννα μαθαίνει πως ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη έκλεισε και τρέχει να μεταφέρει τα νέα στην Ευτυχία. Ο Αλέξης βλέπει την Μυρτάλη αγκαλιά με το Χρήστο και τρελαίνεται… που μπορεί να φτάσει;

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close