Σασμός-Καλλιόπη-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Άγγελος αφήνει τα χωράφια των Σταματάκηδων στην Αργυρώ και η Καλλιόπη τα καίει.

Σαματά κάνει ο Άγγελος στους Σταματάκηδες και από τον τάφο ρε παιδιά…

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να καλύψει τον γιο της. Όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. “Εγώ το έκανα και πρέπει να πληρώσω.” λέει Καλλιόπη.

Δείτε ακόμη Σασμός Β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 5 , 6 , 7 , 8,

Σασμός: Έρχεται η Θεία Δίκη για την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σώζει απο τα δόντια του χάρου τον Αστέρη

Την ίδια στιγμή Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας ζητώντας της να την βοηθήσει για να μην μπει η μητέρα του στην φυλακή. “Δεν έχει βάψει τα χέρια της με αίμα είναι αθώα” λέει στη Στέλλα και μην μπορώντας να κρύψει τον πανικό του.

Δείτε ακόμη Σασμός: H Μαρίνα τρέμει για την Αργυρώ

Σασμός: Ο Αστέρης ένα βήμα πριν την κατάθλιψη

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιό πρέπει να μας ακολουθήσεις στο τμήμα

Την ίδια στιγμή η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητά του Μάθιου. Μέσα σε όλα αυτά ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανώλη αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα καταθέσει εναντίον της Καλλιόπης έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αισθάνομαι πως η παρουσία μου στην Κρήτη είναι περιττή

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα είναι ότι πιο συγκινητικό έχετε δει μέχρι τώρα

Την ίδια στιγμή ο Μανώλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. “Ρίξε πίσω σου μαύρη πέτρα. Ό,τι και να κάνεις το παρελθόν δεν αλλάζει.” του λέει σε μια προσπάθεια να να τον μεταπείσει ώστε να μην ανοίξει ένας νέος κύκλος βεντέτας στο νησί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτά που λέει ο Μαθιός στην Βασιλική θα σας γονατίσουν

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα καταθέτει εναντίον της Καλλιόπης και καίει την Καπετάνισσά

Λίγο αργότερα Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη. Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό.

Ο Μαθιός καταρρακώνεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει το φόνο ενώ Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η υγεία του Αστέρη κλονίζεται από την μεταμόσχευση και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Σασμός: Ο Μαθιός βγαίνει από την φυλακή!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης λιώνει απο τον καημό του

Παράλληλα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανά συναντήσει τον Αστέρη. Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να παίξει και τελευταίο του χαρτί προκειμένου να διαπιστώσει αν μπορεί να σωθεί ο γάμος τους.

Λίγο αργότερα ο Μανώλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει κατάθεσή ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Την ίδια στιγμή η υγεία του Αστέρη κλονίζεται και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Στεφανής θα φέρει την μεγάλη ανατροπή

Σασμός: Η Αργυρώ τρελαίνεται και χάνει τα λογικά της

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κερδίσει ξανά την Αργυρώ;

Κι ενώ γίνονται όλα αυτά γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο που θεωρούσαν νεκρό εδώ και 20 χρόνια. Στη θέα του άντρα αυτού χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της και συνειδητοποιεί πως η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια χάρη στη βοήθεια της Άσπας η Καλλιόπη βγαίνει απ’ τη φυλακή αλλά η λαχτάρες για εκείνη δεν έχουν τελειωμό. Η διαθήκη του Αγγέλου προκαλεί σεισμό σε όλη την Κρήτη αλλάζοντας πλήρως τις ισορροπίες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας ακόμη νεκρός ζητά δικαίωση απο τον Μανώλη

Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει το έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νέο παιχνίδι θανάτου

Συγκεκριμένα ο Άγγελος κληροδοτεί στην Αργυρώ τα κτήματα του και στην Άσπα 60.000 € θέλοντας έτσι να της αποκαταστήσει. Τα νέα δεν αργούν να φτάσουν μέχρι τ’ αυτιά της Καλλιόπης που χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της. Συνειδητοποιώντας πως η οικογενειακή της περιουσία θα περάσει στα χέρια των Βρουλάκηδων τρελαίνεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα έρθει κοντά σε δολοφονία

Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης βάζει τον Μανώλη στην νύχτα

Όταν μάλιστα ο Μαθιός και ο Αστέρης λένε πως η Αργυρώ αρνήθηκε την πρόταση τους να τους πουλήσει τα κτήματα αυτά αποφασίζει να αναλάβει δράση. “Αν δεν τα έχουμε εμείς δεν θα τα έχει κανείς.” μονολογεί η Καλλιόπη και τα μάτια της πετούν σπίθες.

Έτσι δίνει εντολή στους άντρες της να κάψουν τα χωράφια δίνοντας οριστικό τέλος σε αυτή την ιστορία. Θα φέρει τελικά εις πέρας το σχέδιο της;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close