Ιωάννα Τούνη : Αποκαλύπτει το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετρούν αντίστροφα για να υποδεχτούν τον γιο τους. Καθημερινά  ασχολούνται με όλα τα διαδικαστικά θέματα, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για τον ερχομό του μικρού στο σπίτι.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους αφού πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δεν έχει κάνει γάμο, αλλά έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης για να μπορεί να αναγνωριστεί το παιδί. Ένας θρησκευτικός γάμος είναι στα μελλοντικά σχέδια του, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει καμία σκέψη για το χρονικό πλαίσιο.

Δείτε επίσης : Ιωάννα Τούνη : Που θα γεννήσει και πού θα περάσει τις πρώτες μέρες με τον γιο της  Βίντεο

Η γνωστή influencer σε πολύ λίγες μέρες θα γεννήσει, αφού ήδη διανύει τον 9 μήνα της εγκυμοσύνης της και μετράει αντίστροφα πια για να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγοράκι που περιμένει. Το μωρό έχει αναπτυχθεί πλήρως και όπως χαρακτηριστικά είχε πει σε παλαιότερο story της έχει σχήμα καρπουζιού αφού ζυγίζει γύρω στα 4 κιλά.

Όλους αυτούς τους μήνες μας ενημέρωνε καθημερινά μέσα από τα social media για την πορεία της εγκυμοσύνης της, καθώς μας ανακοίνωσε και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια αυτής αφού χρειάστηκε να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή.

Την Τρίτη, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και ύστερα από πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε για το αν είναι έτοιμο το παιδικό δωμάτιο αποκάλυψε σύμφωνα με το debater.gr πως δεν θα υπάρξει παιδικό δωμάτιο για τους πρώτους μήνες που θα έχει έρθει το μωρό τους στη ζωή.

Δήλωσε ότι δεν την αγχώνει το πότε θα φτιάξει το δωμάτιο του μωρού, καθώς τους πρώτους μήνες θα το έχει συνέχεια μαζί της και θα κάθεται μαζί της στο κρεβάτι.

Δείτε επίσης : Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή που κάνει τη θεραπεία της για τη θρομβοφιλία

Ιωάννα Τούνη : Αποκαλύπτει το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Τα απαραίτητα πράγματα που πήρε για το μωράκι της, όπως την ενημέρωσαν και εκείνη φίλες της και τα προτείνει και σε όλες τις μέλλουσες μανούλες, είναι:

Καρότσι και πορτ μπεμπέ

Αλλαξιέρα

Μπανάκι

Πάνες

Σαλιάρες

Κουβερτούλες και σεντόνια

Μάρσιππο κα.

Δείτε επίσης : Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει πότε θα γεννήσει

Ιωάννα Τούνη : Αποκαλύπτει το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Ιωάννα Τούνη : Αποκαλύπτει το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Η Ιωάννα Τούνη έχει δηλώσει αρκετές φορές πως το μόνο που την αγχώνει είναι η διαδικασία του τοκετού. Να θυμίσουμε ότι θα γεννήσει μέσα στις γιορτές, στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα δεν θα λείπει από το πλευρό της ο καλός της Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Close