Η Χάιδω από την Γη της Ελιάς παίζει σαν μικρό παιδί με τον σκύλο μπάλα - Το βίντεο που έγινε viral

Η Χάιδω από την Γη της Ελιάς πιο ανέμελη από ποτέ παίζει με το σκύλο της- Το βίντεο που έγινε viral

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανέβασε σε insta story την Στέλα Φυρογένη να παίζει σαν μικρό παιδί με τον σκύλο μπάλα. Ο Λυκούργος...την χάζευε και το βίντεο έγινε viral

Η ταλαντούχα, πολυβραβευμένη και άκρως αγαπημένη Στέλα Φυρογένη φαίνεται πως αγαπάει πολύ τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά! Μπορεί στην Γη της Ελιάς να την έχουμε συνηθίσει πιο προβληματισμένη, με μερικές εξαιρέσεις τις στιγμές της με τον τηλεοπτικό Λυκούργο, όμως στο βίντεο που θα δούμε μαζί είναι ανέμελη σαν μικρό παιδί.

Η Γη της Ελιάς: O Κωνσταντίνος παντρεύει Χάιδω και Λυκούργο σε μια συγκινητική τελετή

Μετά από τόσα χρόνια καθημερινής συνεργασίας το καστ της επιτυχημένης σειράς του MEGA Η Γη της Ελιάς έχει γίνει οικογένεια. Και το βίντεο που ανέβασε σε insta story η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι άκρως οικογενειακό!

Η Γη της Ελιάς: Eνας πολύ κοντινός άνθρωπος της Χάιδως σχετίζεται με τους εγκληματίες

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανέβασε ένα insta story όπου βλέπουμε την Στέλα Φυρογένη (τηλεοπτικά Στέλλα) να παίζει σαν μικρό παιδί μπάλα με μία γλυκύτατη σκυλίτσα. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης (aka Λυκούργος) τις χαζεύει τρώγοντας πιτάκι!

Η Γη της Ελιάς: Ο Βαρώτσος χωρίζει Χάιδω και Λυκούργο

Δείτε παρακάτω το βίντεο: