Δέσποινα Βανδή: Οι Διακοπές στην Εύβοια και το μήνυμα στήριξης για το νησί

Η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να περάσει κάποιες ημέρες από τις διακοπές της στην Εύβοια, λίγες ήμερες μετά την μεγάλη καταστροφή που υπέστη το νησί από τις πυρκαγιές.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε τα συναισθήματα της για τα όσα έζησε εκεί με μια ανάρτηση της προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Δείτε επίσης : Νικος Οικονομόπουλος: Τα νεότερα για την υγεία του-Με σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια

Τις φετινές μας διακοπές τις περάσαμε στην Εύβοια! Παρότι ο τόπος υπέστη μεγάλη καταστροφή και οι κάτοικοι του επίσης, δε θέλαμε συνειδητά να αλλάξουμε προορισμό. Το νησί και οι άνθρωποι χρειάζονται τη στήριξη μας με κάθε τρόπο. Ήμασταν εκεί κολυμπήσαμε στη θάλασσα που ήταν γεμάτη αποκαΐδια άλλη μέρα ήταν γεμάτη από τσούχτρες και υπήρξε και η νύχτα που η φωτιά ήταν κοντά μας στα Μεσοχώρια και που ωστόσο όλοι έδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να τη σβήσουν…

Είναι ένας πανέμορφος τόπος και όλοι τους τόσο δεσμευτικά φιλόξενοι. Για εμάς θα είναι πια ένας σίγουρος προορισμός”, έγραψε η Δέσποινα Βανδή σε ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι για όλους μετά την πανδημία και τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Δείτε επίσης : Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε 6 μέρες πριν τον γάμο του! Θα παντρεύονταν το Σάββατο στη Σκιάθο (εικόνες)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Δέσποινα Βανδή: Οι Διακοπές στην Εύβοια και το μήνυμα στήριξης για το νησίΔέσποινα Βανδή: Οι Διακοπές στην Εύβοια και το μήνυμα στήριξης για το νησί Δέσποινα Βανδή: Οι Διακοπές στην Εύβοια και το μήνυμα στήριξης για το νησί

Δέσποινα Βανδή: Οι Διακοπές στην Εύβοια και το μήνυμα στήριξης για το νησί

Close