Ερωτευμέvη η Ιωάννα Μαλέσκου : Αυτός είναι ο σύvτροφός της (φωτογραφίες)

Ερωτευμέvη στο Ναύπλιο εθεάθη η Ιωάννα Μαλέσκου : Αυτός είναι ο σύvτροφός της (φωτογραφίες)

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει στην προσωπική της ζωή η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θέλει να κρατάει την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κατά καιρούς της έχουν χρεωθεί πολλές σχέσεις, με την ίδια να μην επιβεβαιώνει κάτι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τον τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά, εκπαιδευτή σκύλων στο επάγγελμα. Έτσι φαίνεται ότι γνωρίστηκαν οι δυο τους αφού ο Κωνσταντίνος Δανιάς διατηρεί κτήμα στην Παλλήνη με την Ιωάννα Μαλέσκου να ζητά συμβουλές για τον σκύλο της, ένα γαλλικό bulldog.

Δημοσίευμα αναφέρει ότι το ζευγάρι είχε προ δύο εβδομάδων ρομαντική απόδραση στο Ναύπλιο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μαζί με τον σύντροφό της φρόντισαν να είναι διακριτικοί για να μην προκαλέσουν αδιάκριτα βλέμματα. Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μεγάλωσε στη Μυτιλήνη κι εκεί αγάπησε τα ζώα όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου

Έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ειδικότητα επιστήμονα και τεχνολόγου Τροφίμων. Κατέχει ακόμη ένα μεταπτυχιακό στο τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ. Εκτός από τα ζώα λατρεύει και τα extreme sports.

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κλείνει τον Αλέξη στο ψυχιατρείο για τη Μυρτάλη

Ερωτευμέvη η Ιωάννα Μαλέσκου : Αυτός είναι ο σύvτροφός της (φωτογραφίες)

με πληροφορίες απο το dailymedia.com.gr

Close