Φώτης Σπύρος-αποκάλυψη-για-Πέτρο Φιλιππίδη-

Φώτης Σπύρος: Συνταρακτικές οι αποκαλύψεις του για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και την αυτοκτονία του ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή.

Ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και στην δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρθηκε με άσχημο τρόπο στον ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή σε μία παράσταση και πως υπάρχουν 19 καταγγελίες στο ΣΕΗ γι’ αυτό το περιστατικό.

Φώτης Σπύρος-αποκάλυψη-για-Πέτρο Φιλιππίδη-

«Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ελπίζω να πάρουν και όλες οι άλλες οι υποθέσεις τον δικό τους δρόμο. Και όχι μόνο αυτό. Υπάρχουν πράγματα στις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα. Δεν τα ξέρουν όλοι.

Δείτε ακόμα  Μαριέττα Χρουσαλά: Τρώει τα πάντα χωρίς να παχαίνει

Υπάρχει μία καταγγελία στο ΣΕΗ σε σχέση με την αυτοκτονία ενός ηθοποιού» είπε αρχικά ο Φώτης Σπύρος αναφερόμενος στον ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2012.

Φώτης Σπύρος-αποκάλυψη-για-Πέτρο Φιλιππίδη-

«Όταν βγήκαν αυτές οι υποθέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη… Υπήρχε μία πολύ άσχημη συμπεριφορά του Φιλιππίδη σε μία παράσταση.

Ήταν στην παράσταση, λιποθυμάει ένας θεατής, πάει ο Πέτρος να δει τι συμβαίνει με τον θεατή, τους λέει “μπείτε μέσα” και ο Δημήτρης έβγαλε το κεφάλι του λίγο να δει τι είχε συμβεί σε αυτό το σκηνικό.

Φώτης Σπύρος: Η αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη & την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή

Δείτε ακόμα Ρεγγίνα Μακέδου: Ευχάριστα νέα για την χορεύτρια – Έχει βρεθεί συμβατός δότης, θα τον ευχαριστώ μια ζωή

Φώτης Σπύρος: Η αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη & την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή

Τον ξεφτίλισε μπροστά στους θεατές. Τον ξεφτίλισε όμως! Του φώναξε πολύ άσχημα και την επόμενη ημέρα απολύθηκε. Αυτό, το ότι φέρθηκε στον Δημήτρη έτσι και την επόμενη ημέρα έχασε τη δουλειά του, με όλα τα ψυχολογικά προβλήματα τον οδήγησαν μετά από 2 μήνες να αυτοκτονήσει.

Φώτης Σπύρος-αποκάλυψη-για-Πέτρο Φιλιππίδη-

Τώρα θα μου πεις, τι θα δικαστεί ο Φιλιππίδης ότι φταίει αυτός; Δεν ξέρω, αλλά υπάρχει μία καταγγελία από 19 ανθρώπους» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Και κατέληξε για τον Δημήτρη Βογιατζή, φανερά συγκινημένος: «Ήταν πολύ χάλια, μου έλεγε ότι δεν έφταιγε. Μην τα ρίχνουμε τώρα του Φιλιππίδη όλα, επειδή ο άλλος είχε τα δικά του θέματα και φταίει ο Φιλιππίδης.

Δείτε ακόμα Τεράστια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου! (εικόνες)

Ωστόσο, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Δεν μπόρεσε να ξαναβρεί δουλειά, πήγε στο Βόλο. Είχε τρομερά οικονομικά προβλήματα».

 

Close