Για γάμο και συγκατοίκηση ετοιμάζεται η Αργυρώ του “Σασμού”

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός” που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Αν και πρόσφατα τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να μην είναι πια μαζί ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» παραμένουν αγαπημένοι διανύοντας μάλιστα μια από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωή τους.

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Παύλος μανιασμένος ψάχνει τον Μαθιό

Για γάμο και συγκατοίκηση ετοιμάζεται η Αργυρώ του “Σασμού”

Σασμός:

Έτοιμη για συγκατοίκηση και γάμο πασίγνωστη πρωταγωνίστρια
Την ίδια στιγμή, έτοιμη για συγκατοίκηση και γάμο είναι πασίγνωστη πρωταγωνίστρια της ιστορίας από την Κρήτη και ο λόγος για την Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Η τηλεοπτική Αργυρώ που καθηλώνει με την ερμηνεία της διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού με τον αγαπημένο της, Θανάση Τότσικα, που όχι απλά είναι μαζί αλλά και σχεδιάζουν το μέλλον.

Για γάμο και συγκατοίκηση ετοιμάζεται η Αργυρώ του “Σασμού”

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αποχωρεί

Το ζευγάρι, συμπληρώνει τρία χρόνια σχέσης και θέλει πλέον να πάει ένα βήμα παραπέρα και για αυτόν τον λόγο ετοιμάζονται να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν σύμφωνα με το www.mediatime.gr κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, Άγριες Μέλισσες, όταν η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ΑΝΤ1.

Close