Σασμός-Παύλος-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Παύλος μανιασμένος ψάχνει τον Μαθιό.

Αυτός ο Παύλος, μία ζωή με τον λάθος άνθρωπο τα βάζει!

Ο Ευθύμης Φαρμάκης πυροβολεί τη Μαρίνα, λίγο μετά το μυστήριο, ο Αντώνης μπαίνει μπροστά της για να τη σώσει και τελικά «τρώει» τη σφαίρα!

Το πρωινό εκείνης της μέρας δεν μαρτυρούσε σε τίποτα το δράμα που θα ακολουθούσε. Ο Παύλος και ο Παντελής βρέθηκαν από νωρίς στο σπίτι του Αντώνη για να τον ξυρίσουν και στη συνέχεια να τον ντύσουν, ενώ στο σπίτι της Μαρίνας ήταν, εκτός από την κόρη της, η Άσπα, η γιαγιά και η Κατερίνα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαρίνα και Αντώνης συνεχίζουν απτόητοι παρά τις φήμες

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αγάπη του Μαθιού και της Βασιλικής είναι ανίκητη

Ο Αντώνης «στολίζεται» με μαύρο σμόκιν και το λευκό σαρίκι στους ώμους του και πηγαίνει στο σημείο συνάντησης που έχουν ορίσει με τη Μαρίνα. Το σημείο στο οποίο θα σφραγίσουν τους όρκους αγάπης που έχουν δώσει από καιρό.

Εκείνη, υπέρλαμπρη μέσα στο κατάλευκο νυφικό της, εμφανίζεται μπροστά του ξαφνικά και παίρνει αμέσως στα χέρια της την ανθοδέσμη με τα λευκά τριαντάφυλλα που εκείνος της προσφέρει. Με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια, οι καλεσμένοι τούς συνοδεύουν μέσα στην εκκλησία.

Δείτε ακόμα Σασμός : Δύσκολες ώρες για τον Σταύρο, στο τέλος της σειράς

Σασμός-Παύλος-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Θοδώρα διώχνει τον Λευτέρη

Λίγα λεπτά αργότερα, ο παπα-Μιχάλης τους βάζει να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα. Κανείς δεν μπορεί να τους κλέψει το χαμόγελο από τα χείλη αφού εκείνη τη στιγμή είναι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι της Κρήτης.

Αμέσως μετά το μυστήριο και έχοντας τους δικούς τους ανθρώπους στο πλάι τους, δέχονται ευχές και φωτογραφίζονται όπως ορίζει το έθιμο της ημέρας.

Όμως μέσα σε όλη αυτή τη δίνη χαράς, ο Αντώνης βλέπει από μακριά και ανάμεσα στις φυλλωσιές κάτι να γυαλίζει. Καταλαβαίνει πως οι δυο τους έχουν γίνει στόχος και μπαίνει μπροστά από τη Μαρίνα για να τη σώσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η μοίρα τους χτυπά ξανά

Σασμός-Παύλος-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ξυπνάει από το κώμα

Μια σφαίρα τον βρίσκει στο κεφάλι και την επόμενη στιγμή όλα έχουν βαφτεί με αίμα. Η Μαρίνα έχει στην αγκαλιά της τον σύζυγό της αλλά για πρώτη φορά κλαίει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τραγικό παρελθόν Καλλιόπης – Παύλου

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 92 , 93 , 94 , 95 , 96

Όλοι είναι ανάστατοι  και καθώς οι νιόπαντροι οδηγούνται στο νοσοκομείο του χωριού, ο Παύλος βαθιά μέσα του πιστεύει πως πίσω από αυτό το χτύπημα βρίσκεται ο Μαθιός. Ο Παύλος δεν πείθεται πως ο Μαθιός δεν είναι από πίσω και θα θελήσει να εκδικηθεί τον Μαθιό. Με ποιο τρόπο; Θα σας πούμε σε λίγες μέρες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close