Η Ευδοκία Ρουμελιώτη συγκλονίζει: "Είχαμε το παιδί για 3,5 χρόνια & μας το πήραν"

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων, για την υιοθεσία που τελικά δεν έγινε. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο παιδί, το οποίο αποφάσισε να υιοθετήσει, αλλά και στο πόσο δεμένη ήταν μαζί του.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για το πως γνωρίστηκε με τον μικρό Μάριο, για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, αλλά και για την απόφαση του ζευγαριού να το υιοθετήσουν. Παράλληλα, εξομολογήθηκε το πόσο δύσκολα πέρασε, όταν μετά από σχεδόν 4 χρόνια της πήραν το παιδί, και πως καταρρακώθηκε ψυχολογικά.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο τη συνέντευξη της γνωστής ηθοποιού, και στην ιστορία της υιοθεσίας που τη στιγμάτισε:

«Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο. Είχαμε τρία παιδιά και δεν είχαμε προγραμματίσει να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Το παιδί αυτό βρέθηκε τελείως αναπάντεχα στο δρόμο μας. Το γνωρίσαμε σε ένα νοσοκομείο, ήταν ένα εγκαταλελειμμένο παιδί. Δεθήκαμε πολύ με αυτό το παιδί και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες υιοθεσίας. Ήταν σοβαρή η κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα υγείας.

Όλο αυτό το πράγμα δεν ολοκληρώθηκε. Είχαμε το παιδί στο σπίτι μας για 3,5 χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε. Η στιγμή που αποχωριστήκαμε αυτό το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος. Το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτό παιδί αν ποτέ μας χρειαστεί», είπε μεταξύ άλλων η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη συγκλονίζει: "Είχαμε το παιδί για 3,5 χρόνια & μας το πήραν"

Close