Σοφία Μανωλάκου από τους “Παγιδευμένους” μιλάει για το αυτοάνοσο που την έφτασε να ζυγίζει 46 κιλά

Η Δώρα απο τους “Παγιδευμένους” κατά κόσμον,  Σοφία Μανωλάκου , βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Τhe 2night Show”, και  τον Γρηγόρη Αρναούτογλου , σε μια συνέντευξη που μίλησε για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός που φέτος την βλέπουμε στη πετυχημένη σειρά  “Παγιδευμένοι” ,έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα ,για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί και έφτασε να ζυγίζει 46 κιλά.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Άγριος καβγάς μεταξύ Αγγελικής και Σταύρου

Σοφία Μανωλάκου από τους “Παγιδευμένους” μιλάει για το αυτοάνοσο που την έφτασε να ζυγίζει 46 κιλά

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα καλύπτει τον δολοφόνο του Δημήτρη

«Είναι η νόσος Crohn, γαστρεντερολογικής φύσης. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πολύ πιο σοβαρά από εμένα σύμφωνα και με τον γιατρό μου, οπότε όταν μιλώ για αυτό δημόσια προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτική γιατί υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν πολύ. Εγώ το έχω κρατήσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο» ανέφερε η Σοφία Μανωλάκου.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης νεκρός

«Έπαιρνα αγωγή και τώρα είμαι με πιο ήπια. Είχα χάσει αρκετά κιλά. Ψάξαμε γιατί έγινε όλο αυτό και τώρα το έχουμε σε πολύ καλό επίπεδο. Παίζει ρόλο κι η ψυχολογία στα αυτοάνοσα πάρα πολύ. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση… Θεωρώ ότι εμφανίστηκε από το άγχος και γενικά στα αυτοάνοσα θεωρώ ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία» εξομολογήθηκε η Σοφία Μανωλάκου.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Κρίσιμη η κατάσταση του Ανδρέα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close